Lastenruokaa ilman mitään ylimääräistä – Lilja approved!

Kaupallisessa yhteistyössä Organix.

Jos Lilja saisi päättää, mitä hän söisi välipalaksi hän söisi marjoja, hedelmiä, jogurttia, puuroa – mieluiten kaikkea yhdessä! Jos minä äitinä saisin päättää se, mitä hän söisi olisi kaikki luomua, ilman lisättyä sokeria, väri- tai säilöntäaineita. Mahdollisimman terveellisesti.

Organix -välipalapussit ovat juurikin tätä ja olleet osana meidän ruokailua jo siitä asti, kun Lilja on ollut puolivuotias! Organix luomu hedelmä- ja marjasoseet sekä -jogurtit sopivat kaikille lapsille kuudesta kuukaudesta eteenpäin. Oletteko te jo kokeilleet näitä? Makuvaihtoehtoja löytyy monia ja jokainen yhdistelmä kuulostaa herkulliselta!Maaliskuussa kauppoihin tuli neljä uutuusmakua, jotka ovat:


  • Päärynä - vadelma -hedelmäsose
  • Omena - mansikka - mustikka -hedelmäsose
  • Omena - banaani -hedelmäjogurtti
  • Omena - mansikka -hedelmäjogurtti

Uutuuksissa maistuu vastuullisesti kasvatetut luomuhedelmät ja -marjat sekä luomujogurtti. Jogurttituotteet ovat täyteläisiä ja samalla vähemmän makeita. 
Me aikuiset kiiinnitämme entistä enemmän huomiota pakkauksiin ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Miksi emme tekisi sitä lapsemmekin ruokien kanssa, kun se on mahdollista?

Nämä uutuusmaut ovat saaneet myös uuden pakkauksen, jossa on yli 50% pienempi hiilijalanjälki! Pakkausmateriaali tehdään pääosin sokeriruo'osta ja on yli 70% kasviperäinen. Tämä pakkausmuutos vähentää esimerkiksi muovin käyttöä 54 tonnilla vuosittain. Tämä pakkausuudistus on iso askel kohti vastuulllisempaa pakkaamista ja yrityksen tavoite onkin, että vuoteen 2023 mennessä heidän kaikki pakkaukset olisivat sataprosenttisesti kierrätettävissä.

Itse arvostan myös pakkauksessa kaunista ulkonäköä. Ihanan värikkäät ja kauniit pakkaukset!


Tämä luomuruokatuotesarja on varmasti jokaisen lapsen mieleen! Minä äitinä haluan tarjota vain parhaita raaka-aineita lapselleni ja samalla hyviä makuelämyksiä. Meillä oli hieman aikoinaan hieman hankala siirtymä kiinteisiin ruokiin, kun Lilja oli todella nirso. Nämä maut hieroivat selkeästi hänen makunystyröitä, sillä nämä menivät mukisematta alas! Tykkään itse näistä valmispusseista, sillä ne on myös helppo ottaa mukaan. Kotonakin näitä syödään etenkin silloin, kun aika on kortilla eikä ole aikaa valmistaa mitään – ihanan helppoa!

Tuottteita löytyy useimmista ruokakaupoista ja Instagramissani (@lottawin) on nyt meneillään arvonta, missä voit voittaa Organix -tuotepaketin!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -