041210

Vannoin eilen, että en lähde mihinkään kotoa enää illalla, mutta kappas vain löysin itseni illalla keskustasta kavereiden kotoa. Mä aina suunnittelen pitkien työviikkojen jälkeen rauhallisia kotivölläyspäiviä, mutta tylsistyn pelkkään yksinhengailuun todella nopeasti ja eilen illalla lähdinkin sitten yhdelle siiderille kavereiden luokse. Mukava ilta seitsemän pojan kanssa ja lähdin sitten siitä kotiin kun pojat jatkoivat baariin. Aamulla olin hyvinkin kiitollinen valinnastani jättää baari väliin ja mennä kotiin nukkumaan, koska kahdeksan tunnin hyvin kiireinen työpäivä ois tuntunu aika pahalta jos ois ollu edes pieni dagen efter.

Työpäivän kruunasi se kun sain pomoltani palautteen jonka asiakas oli lähettänyt sähköpostiin minusta. Okei sain mä hyvästä asiakaspalautteesta ilmaisen kahvi+pulla-kuponginkin, mutta totta puhuen sen asiakkaan positiivinen palaute oli mulle miljoona kertaa tärkeämpi kun joku kuponki. Tällä jaksaa nyt pitkään tehdä töitä hymy huulella!
Aamulla töihin lähdössä.

Nyt alan nauttimaan kahdesta vapaapäivästä ja huomenna Henkka lupas ainakin viedä mut elokuviin pitkästä aikaa joten jotain kivaa on luvassa! Nauttikaa tekin pidennetystä viikonlopusta! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -