Eikä maailma paremmaksi muutu jos ei sitä paremmaksi tee

Nyt pystyn taas täksi iltapäiväksi ja illaksi hengähtää, koska sain vihdoin ne palautustehtävät palautettua eikä tänään ole luentoja eikä töitä. Oon huomannu, että stressin keskellä minusta  tulee äärimmäisen negatiivinen ihminen. Eikä sitä helpoita se, että naapurissa asuu laulua ja pianonsoittoa harrastava nainen joka varmasti tekee minulle selväksi sen, että en nuku yli 9.30 aamulla. Eikä myöskään se, että kun pitää kaksi palautustehtävää saada tulostettua joiden deadline on seuraavana päivänä niin tulostin ei toimi. Eilen tuntui oikeasti, että nyt kaatuu seinät päälle ja taisin soittaa äidilleni ja isoveljelleni puhelut siitä miten vihaan teknologiaa ja elämääni. :D

No tänään on onneksi kaikki paremmin!

Kello Michael Kors ja rannekoru Disney Couture.
Löysin myös joku viikko sitten Ellokselta ne täydelliset nahkasaappaat! Niin ja eräs lukija kertoikin, että Helsingin Stockalle on tullu niitä Michael Korsin mustia saappaita. Näin ne, sovitin niitä, rakastuin niihin ja haluaisin ne myös.
Oon käyttäny tätä Michael Korsin Hamilton Satchelia aivan liian vähän ja just ku päätin, että annan sen äitille kun saan uuden Mulberryni niin olen ihan ihastunut tähän uudestaan! Ehkä mulla ja äitillä tulee yhteishuoltajuus tästä. ;)
Nahkatakki Mango, huivi Mulberry, laukku Michael Kors, kengät Ellos, farkut Dr. Denim ja paita Zara.
Sain pari viikkoa sitten postilta kivan yllätyksen: Monta postikorttia! Päätinkin, että alan lähettelemään kortteja läheisilleni. ;)

Nahkatakkia ei tosiaankaan ois tänään tarvinnu ulkona. Katsoin ulos ja näyttää syksyiseltä MUTTA ulkona on yli 20 astetta lämmintä. Mä en todellakaan valita, mutta onkohan huomenna oikeesti jo lokakuu. :D

Mä ajattelin tänään olla himas vaan ja katsoa sarjoja ja pari elokuvaa jotka oon suunnitellu katsovani noin viikon, mutta ei vaan oo ollu aikaa! Lauantaina ja sunnuntaina onkin sitten taas töitä. Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa osallistua alla olevaan kilpailuun! Puss o kram!

17 kommenttia:

  1. Mikä kamera sulla on ku saat asukuvista niin tarkkoja? :D Meiltä löytyy Canonin D1000, mutta olen ollut kauhean laiska opettelemaan sen käyttöä ja poikaystävä ei ole opetellut sitäkään, joka ne kuvat ottaa :D Aivan ihanat noi elloksen saappaat!!

    VastaaPoista
  2. Lindsay: Mulla on Nikon D90 ja mä kuvaan 50mm objektiivillä noi asukuvat! :) En oikeestaan säädä mitään muuta kun ISOa aina valo-olosuhteiden mukaan. :D Muuten en edes muista mitkä asetukset oon laittanu, mutta aina ilman salamaa. :)

    VastaaPoista
  3. Minäkin juuri katselin noita 50mm objektiiveja, mutta eihän nuo mitään ihan halpoja ole. Alkaa ärsyttään kun kuvista tulee niin huonoja :D Pitää alkaa reenaamaan :P

    VastaaPoista
  4. Mä en edes uskaltanut kysyä myyjältä, josko niistä saappaista ois ollu niitä konjakkisia, saati uskaltanut sovittaa niitä, etten olis aivan seonnut :D Äh, pakko vielä joku päivä!

    VastaaPoista
  5. Lindsay: Tuo minun 50mm taitaa olla 149e joten ei ne nyt niin pahan hintaisia ole onneksi! :) Tai siis kun vertaa, että esimerkiksi mun laajakulmaobjektiivi maksoi yli 600e! Ja nykyään kuvaan ehkä 10 kertaa vuodessa kittiputkella joten varsinkin 50mm on maksanut itsensä takaisin ja suosittelen sen ostamista! :>

    Jonna: Ei niitä ainakaan vielä ollu, koska ois niitä ollu esillä jos ois ollu. :D

    VastaaPoista
  6. YuliaShhabel: Oh thank you! :)

    VastaaPoista
  7. Hulluilla Päivillä ois 89e 50mm... Pitää laittaa kyllä mietintään! :)

    VastaaPoista
  8. moi! onko noissa saappaissa vetoketju sisäsivulla? yritin elloksen sivuilta bongailla mut ei näkyny kuvassa eikä lukenu selosteessa :) ja sitten vielä, että ovatko ne kovat jalassa? toiset kengät kun tuppaa olemaan ja en pysty sellaisia lainkaan pitämään :( kiitos jos ehdit vastata :)

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: On vetoketjut! :) On ne vähän kovat vielä, mutta ei mitenkään silleen, että sattuis vaan tosi hyvät jalassa! :)

    VastaaPoista
  10. ok kiitos! :) vaikeutit juuri valintaani näiden ja melkein samanlaisten hush puppies-saappaiden väliltä, haa :D

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Voi ei! Noi on kyllä ollu tosi hyvät. ;)

    VastaaPoista
  12. ihanat saappaat :) onko sulla varren ympärys s vai m?

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Öö oliko niistä montaa mittaa? :D Varmaan m!

    VastaaPoista
  14. Moikka! Mistä saa tuommosia hienoja disney-rannerenkaita? :)

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Tuo mun on Asokselta, mutta tota ei oo enää siellä. Ja toi munki tippu johonki. Itkettää melkeen vieläki. :( :D

    VastaaPoista
  16. Okei :) No voi harmi! :( Uskon että on vähä paha mieli siitä..

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -