A shoe has so much more to offer than just to walk. -Christian Louboutin

Olen valehtelematta kahden vuoden ajan etsinyt tätä tiettyä kenkämallia, ja olenkin tuon koko ajan käynyt kerran kuukaudessa kysymässä Nina's:ssa joko ois tullut mun kokoa tai ylipäätänsä tätä mallia takaisin myyntiin. Toissailtana selailin sitten Nina's:n nettisivuja ja sydämeni taisi pysähtyä kun näin, että nämä on vihdoin tullut takaisin valikoimaan. Ihan tosi mun sydän taisi kuulostaa tavallisen sydäntykytyksen sijaan tältä: *loubloub, loubloub*.

 Christian Louboutin Simple pump 70mm


Ne on niiiiiin kauniit! Totesin eilen mun kaveripojalle, että aijon käydä luennon jälkeen ostamassa mun unelmakengät joita oon etsiny kahden vuoden ajan. Hän totesi, että "eikö ne oo aika last season, jos jo kaks vuotta sitten ne halusit?", ei voi muuta sanoa kun, että Christian Louboutin never dies. ;)

Sain muuten jälleen kerran Nina's:ssa äärettömän ystävällistä palvelua. En ymmärrä sitä, että olen lukenut monesta paikasta miten siellä katsotaan varsinkin nuoria pahasti, koska mä olen aina kerta toisensa jälkeen lähtenyt sieltä hymyissä suin pois! Ja nyt vasta ostoksien kanssa.

Varoitan muuten, että itken kymmenen vuotta verta jos nuo korot koskaan jää johonkin tuulikaapin ritilään kiinni tms.

Mitäs siellä tykätään uusista kenkäkaapin jäsenistä? 



34 kommenttia:

  1. ihanat! mukavan korkuinen korko,vaikka tykkään itse korkeemmista:) mut jos noilla paljon kävelee oisin itekki ottanu nuo:P

    VastaaPoista
  2. Mun sydän jätti ehkä yhden beatin väliin. Todellakin loubloubloub!!! Noi on ihan mielettömän kauniit ja itselläkin haaveissa mutta mä oon välillä just sellanen, et astun vahingossa ritilöihin ja muihin niin en tiiä, uskaltasinko ikinä investoida :( Joskin noiden kanssa ois varmasti superhypervarovainen sitten... Ihanat!

    VastaaPoista
  3. Tuo korko vaikuttaa aika passelilta :P Mahtavat kengät :)

    VastaaPoista
  4. Ihanathan ne on ja kotiuttaisin oikeen mielelläni samanmoiset, vaikka korko onkin mun makuun jopa vähän matala. Jokin noissa vaan silti niin säväyttää :)

    VastaaPoista
  5. Todella ihanat! Ja justiin hyvän kokonen korko,varmasti mahtavat töissä ja totta kai missä vaan :P

    VastaaPoista
  6. Oooi ihanat! meen ihan sanattomaks, en osaa sanoa enempää. :-D

    VastaaPoista
  7. Varmasti ovat mukavat jalassa! Ajattomat ja ihanat :))

    VastaaPoista
  8. Ihanat!! Jos joskus itsee sijoitan kenkiin, ovat ne nuo samat ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  9. Sani: Omaakin silmää miellyttää enemmän korkeempi korko, mutta tiedän kokemusta ettei mulla tuu käytettyy paljon korkeempaa. :D

    Katri: Joo mun pitää kävellä tosi nätisti noilla kyllä. :D

    Tiia: Niin on. :)

    Anni: Klassikot, se niissä säväyttää! ;)

    Vuokko: Voishan noita periaatteessa töissäkin käyttää, mutta mun työ on tällä hetkellä sellasta, että oon koko ajan jaloillani joten en haluis kuluuttaa noita. :D Ehkä sitten kun on toimistotyö!

    noraa: Haha samoin. :D

    Tanja: Niimpä! :)

    Hjenn: Suosittelen! Sellasen hymyn noi saa huulille. ;)

    VastaaPoista
  10. Onpa upeat! Tuo korko on käytännöllinen, menee niin arjessa kuin juhlassakin eikä varmasti väsy selkä tai jalat :--) Todella hyvä ostos! Hih, tiedän tuon olon kun kantaa kaupasta jotain todella kauan haluttua - tuntuu, että hymyilee kuin hullu ;)

    VastaaPoista
  11. Suvi ja emmi: Kyllä vain. ;)

    Elina: Niin mäki ajattelin, että vois arkeena ja juhlissa käyttää. :) Joo vieläkin on vaikeaa olla hymyilemättä! ;)

    VastaaPoista
  12. Sorii, mut mun on ihan pakko kysyä:
    Mistä sulla on rahaa? Saako Stockmannilla oikeesti niin hyvää palkkaa et voi kokoajan ostaa jotain luksusmerkkejä?

    Ihanat nuo on!! <3 ja just oikee korko. Kyllä mäkin vielä joku päivä.. Paha vaan ku on tuollasia esteitä ku esim vuokran maksaminen :D

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: No emmä tiedä miten kokoajan mitään ostan. :D Säästöillä noikin maksoin! :) Välillä pitää hemmotella itseään. Muut esimerkiksi matkustelee paljon, mulla ei semmoseen oo aikaa joten ne rahat jotka säästyy sellasesta niin laitan asusteisiin. :)

    VastaaPoista
  14. paljon noi oikein makso? :D IHANAT!

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Törkeen paljon! Eli 420e.

    VastaaPoista
  16. oon niin kateellinen, todella ihanat :)

    VastaaPoista
  17. Ok.. Niinhän se menee et kuka mihinkin haluaa rahansa laittaa :)

    Luulin tosin et nuo maksaa lähemmäs tuhat euroa :D

    t. tietämätön

    VastaaPoista
  18. Anonyymi: Joo saa nähdä tuleeko sitä päivää koskaan, että tonnia kenkiin laitan. :D Toivottavasti ei!

    VastaaPoista
  19. Eikö tuommoisen rahasumman vois käyttää paremminkin, esim. hyväntekeväisyys? Suomessaki ihmisiä, jotka eivät saa lapsille terveellistä ruokaa köyhyyden takia ja sinä ostat kengät yli 400 eurolla.. Jokainen tietysti käyttää rahansa miten tahtoo, omien arvojensa mukaan. :)

    VastaaPoista
  20. Anonyymi: Mä laitan rahaa useinkin hyväntekeväisyyteen. :) Laitatko itse, tai millon viimeksi laitoit 400e sinne? :) Ootko ostanu mitään matkaa, vaatteita H&M:ltä, kalusteita kotiisi tai muuta "turhaa" viime aikoina? Sitähän minäkin. ;)

    VastaaPoista
  21. Kysehän ei ole minusta, vaan esitin kysymyksen sinulle :) Sinulla tuntuisi olevan mahdollisuus laittaa rahaa ihmisten oikeisiin tarpeisiin. Ja itseasiassa enpä ole juuri ostanut. :) Jos on rahaa, niin tottakai siitä saa nauttia, mutta pisti vain miettimään noin kalliit kengät. :)

    VastaaPoista
  22. Anonyymi: Niinno musta nyt vaan on tekopyhää kysyä tuollaista ellei itse ole tehnyt sitä mitä ihmettelee miksi toinen ei ole tehnyt. :D Ja ei mullakaan se raha puussa kasva vaan kyseessä oli rahat mitkä olin säästänyt kovalla työnteolla. :)

    VastaaPoista
  23. "rahat jotka olen säästänyt kovalla työnteolla". Haluaisin nyt vähän kyseenalaistaa sua. Miks sä et kerro täällä blogissa että sun vanhemmat esim maksaa lähes kokonaan sun vuokran ja näin ollen säästät rahaa paljonkin tililläsi. Oon huomannu että monet ihastelee miten sulla on kaikkeen rahaa, niin tuohan alkaa olemaan jo lukijoiden huijausta..?

    -ano2-

    VastaaPoista
  24. ano2: No koska sehän vasta ois teidän huijaamista sanoa jotain sellasta mikä ei ole totta? :D Mä elätän ihan itse itseni ja mun mielestä se, että säästämällä saa kasaan 400e ei oo mitenkään erikoista ja kaikki pystyy siihen, KAIKKI. Nyt mun raha-asiat täällä on loppuunkäsitelty, koska täähän on ihan naurettavaa.

    VastaaPoista
  25. Jätte jätte fina skor :) Sjukt bra att investera i klassiska skor som håller länge :)I framtiden skall jag nog också ta och investera i ett par Louboutins ^^

    VastaaPoista
  26. anna: Det lönar sig, Louboutins far aldri bort från modet. ;)

    VastaaPoista
  27. Täydellisethän nuo on, ei voi muuta sanoa! :)

    VastaaPoista
  28. Aivan ihanat kengät! :) itsekin pidän ulkonäöllisesti enemmän korkeista koroista, mutta hyvä jos itse osaisin noillakaan kävellä:D laita ihmeessä kuvaa jalassa, edestä ja sivulta! Nyt kyllä tekee mieli samanlaisia!! ;)

    VastaaPoista
  29. Anonyymi: Hihi, eiköhän kuvaa tule jossain vaiheessa! :)

    Anonyymi: Det är dom. ;)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -