23112012

Perjantai ja viikonloppu, aika hengähtää taas koulutehtäviltä. Mä olin tänään ystäväni kanssa asuntonäytössä täällä ihan meidän nurkilla ja sitten jatkettiin läheiseen kahvilaan syömään pullaa ja siitä kierrettiin parit Second hand kaupat. Ullanlinna on siitä ihana alue asua, että täällä on toinen toistaan ihanampia pikkuliikkeitä. Varsinkin just noita Second handejä mistä löytää käytettyä merkkikamaa. Tänään ihastelin mm. Mulberryn ja Manolo Blahnikin kenkiä ja Chanelin laukkua ja jakkuja. Vaikka ei mitään ostaisikaan niin kauniita esineitä on ihana vain katsoa. Toinen asia mistä pidän tällä alueella on sisustuskaupat. Voisin kuluttaa koko päivän kierellen niitä vain, ja no usein päivät meneekin siihen hihi.


Mä oon tässä miettiny, että haluaisin uuden mustan villakangastakin. Tykkään tosta A-mallisesta takist paljon, mutta sen alta pääsee tuuli todella kylmästi puhaltamaan joten seuraavaksi haluaisinkin sellaisen klassisen Peacoat -tyylisen takin. Ehkäpä joulun jälkeisistä alennusmyynneistä löytyisi sopiva, siihenkään kun ei ole enää pitkä aika. 

Mulla ei oo mitään suunnitelmia tälle viikonlopulle. Tänään mennään salille kunhan poikaystävä pääsee töistä mutta muuten on suunnitelmat ihan auki. Ehkä lataan vaan akkuja erityisesti maanantaille jolloin meidän uusi vaatekaappi vihdoin tulee ja saadaan alkaa kokoomaan sitä. Veikkaan, että tulossa on melkoinen parisuhderiitarulianssi, koska Joonas ei kuulemma ymmärrä Ikean kokoomisohjeita ja mä taas ymmärrän niitä hyvin, mutta en oo sitten niin hyvä ruuvaamaan ja semmosta. Pitäisköhän ostaa viinipullo sille kokoamisillalle niin tulisi rennompi fiilis?

Voi miten mä muuten vihaan tota jatkuvaa sadetta tuolla ulkona. Se on ihan sama miten mä hiukseni laitan niin niistä tulee ihan pörröset heti kun menen ulos kun on niin kosteaa. Arggh! 
Takki ja kengät Ellos, farkut Levi's, huivi Gucci, laukku LV, kello Michael Kors, koru kultasepänliikkeestä ja niittikoru Havaijilta.

Oon taas innostunu tästä bloggaamisesta vähän paremmin kun on ollut aikaa, joten vielä kun on aikaa niin heittäkää kommenttiboksiin postaustoiveita jos vaan semmosia on! :) Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oliko jossain kaupassa näkyvissä second handinä Chanelin klassikko 2.55:ttä? :) Vai minkälaisia Chaneleita ihastelit? :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Ei ollu 2.55:sta. :( En tiedä noita malleja kaikista laukuista, mutta se oli semmonen tosi pieni pitkällä olkahihnalla.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -