"Sijoituskohteita"

Täällä on yks väsyny ja kipeä Lotta sängyn pohjalta moi. Mulle tuli yhtäkkiä eilen joku ihme allerginenreaktio, vaikka millekään en ole allerginen ainakaan tietääkseni. Koko keho täyttyi punaisista läikistä ja luulin, että kuolen. No äitini näytti sitten lääkäritutuillensa lähettämäni kuvat ja diagnoosi oli, että nokkosrokko. No lääkkeet on nyt eikä ihossa ole enää jälkeäkään, mutta lääkkeet vaikuttaa väsyttävän aika paljon. Olo on koko ajan kun olisi korkea kuume, vaikka lämpöä ei ole ja olen tänään nukkunut koko päivän. Nyt olen ollut hetken hereillä ja odottelen, että poikaystävä tulee töistä ja hän tuo samalla vähän ruokaa, jee! :) Kävin itsekin aikasemmin kaupassa ja sillä reissulla ostokset tippui käsistä kahdesti ja avaimet kolmesti kun yritin avata ovea. Siis vain tippui, koska käsissä ei ole minkäänlaista voimaa. Mutta kyllä tää tästä, onneks ei oo silleen huono olo vaan heikko vain.

No tässä samalla kun yritän pysyä hereillä niin väsäsin photoshopilla kasaan pienen "nämä jutut haluan"-listan. Kohta on joulu ja sehän tarkoittaa sitä, että kohta on myös joulunjälkeiset alennusmyynnit. ;) Osa jutuista on semmosta mitä voisi sieltä löytyä, osa taas sellaisia asioita jotka eivät koskaan ole alennuksessa.

1. Mustat nahkasaappaat, nuo Tory Burchin ovat täydelliset mutta kalliit, joten muutki käy, kunhan olisivat aitoa nahkaa ja kivan näköiset!

2. Juicy Couturen kaulakoru jossa roikkuu J-kirjain. Olen aina tykännyt tuosta mutta varsinkin nyt kun kirjain on sama kun poikaystäväni etunimen kirjain niin mikäs sopis sen paremmin? ;)

3. Mustat vahapintaiset housut kultaisilla vetoketjuyksityiskohdilla. Kuvan housut ovat Vilan ja odottelen juuri tässä jospa niitä tulisi lisää S-koossa Stockalle.

4. Louis Vuitton Monogram Denim Shawl. Tätähän minä toivoin joululahjaksi joten toivotaan parasta! ;)

5. Musta tai tummansininen perinteinen Peacoat takki. Kuvassa oleva Mulberryn takki on to-die-for, mutta jälleen kerran kallis. Olen bongannut myös Zarassa oikein hyviä vaihtoehtoja joten niitä voisi katsella sitten aleista.

6. Mulberryn huivi. Se perinteinen.

7. Kiilakorkonillkurit. Kuvassa olevat Maison Martin Margiela for H&M nilkkurit ovat ihanat mutta en ikimaailmassa maksaisi H&M:n tuotteesta kahta ja puolta sataa! Alennuksesta nuo voisi ehkä hankkia, siis kunnon alennuksesta. Jos ne nilkkurit eivät sitten ole nuo niin jotku muut kiilakorolla.

8. No se Alexander Mcqueenin pääkallohuivi. Mulla on musta ja valkoinen pääkallohuivi Nelly.com:sta mutta olisihan se ihanaa omistaa myös tällainen ihan aito. Vaikka vaaleanpunaisena. ;) Pääkallohuivit on ollut varmaan mun käytetyimmät asusteet nyt vuosien ajan joten tiedät, että ei olisi ainakaan hutiostos!

Yllätyin itse kun tein listaa, että en oikeastaan koe haaveilevani yhdestäkään laukusta. Toki olisi ihana, että oli Mulberryn Lily, Balenciagaa, Miu Miun Bow bag ja Chanelin 2.55 -klassikko, mutta en tosissani koe, että olisi yhtäkään laukkua johon haluaisin juuri nyt investoida. Outoa.

Haluaisin myös Jimmy Choon kenkiä ja uuden parin Louboutinejä, mutta järki päässä sanoo, että käytän hyvin vähän pumpseja joten ehkä pärjään tällä hetkellä näillä mitä minulla jo on.

Onko muilla ollenkaan samoja juttuja unelmahankintalistalla? 

4 kommenttia:

  1. Mun listalta löytyy myös tuo Vuittonin huivi sekä Mulberry myös. Katsotaan jos Mulberry vaikka löytyisi paketista, kun Vuittonin hankin vasta suklaanruskeana! :)

    VastaaPoista
  2. Hjenn: Oi se huivi on varmaan upee senkin värisenä. :)

    VastaaPoista
  3. Toi vuittonin huivi ois niiiin ihana! Mun joulupukki ei tosin taida tuoda harmaata versiota mulle vaikka kuinka toivoisin :D Toivottavasti sulla on kivempi pukkinen :)

    VastaaPoista
  4. Heini: Toivotaan näin, muuten se tietää rahansäästöhommia. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -