Torstai

Tänään on ollu tylsä päivä. En ole tehnyt juuri mitään, olen ollut vain yksin kotona ja selaillut nettiä ja fiilistelly mitä ois ihana toivoa joululahjaksi jos mun läheiset ois miljonäärejä. Haloo, ootteko käyny vähään aikaan Mulberryn sivuilla? Se on täynnä ihanuuksia!

Näin viime yönä myös unta, että löysin Stockalta Lexingtonin pussilakanasetin hintaan 32,90e. Joonaksen mielestä mä nään arkisia unia. Mulla on muuten tapana muistaa mun unet aamulla melkein poikkeuksetta.


Ostin eilen kauppakierroksen jälkeen H&M:n lahjakortilla tän karvaneuleen. Se oli musta liikkeessä ihana, nyt kotona sovitettuani tajusin, että täähän saa mut näyttää pulskalta. Eli palautukseen vaan tääki! 

Kävin keskustassa eilen oikeastaan sen vuoksi, että piti käydä Mulberryllä.

Olispa tuolla jättipussissa joku ihana laukku, tai vaikka pari, tai sitten yksi ihana takki mitä himoitsen mutta ei! Bayswaterini tuli vihdoin korjauksesta. Aikalailla tasan kuukausi korjauksessa kesti. Siis noin kahden sentin sauman korjauksessa. Kuukausi. No eipähän ainakaan mennyt se 6-12 viikkoa niinku varoiteltiin. Ihmettelen muuten kovasti, että miten asiakkaalle ei korvata mitään siitä, että arvokas laukku menee rikki ja joutuu sitten odottelemaan, että saa sen takaisin. Olen ihan varma, että jos laukku olisi ostettu Stockalta niin olisin saanut miljoona kahvilalipuketta vähintään. Mutta Mulberryltä tulee anteeksipyyntölappu. Miten ois ollu vaikka alennuskuponki seuraavaan ostokseen?

No mä tykkään silti ihme ja kumma vielä Mulberrystä. Liian ihania tuotteita, että vois pidempään boikotoida!

Nyt salkkarit ja sitten ruokakauppaan kun en taas ole muistanut vielä tänään syödä! Hups. Ihanaa torstai-iltaa!

6 kommenttia:

  1. Joo Mulberryn sivuilla käyty ja itketty verta hintojen noususta :( Mulla oli Lilyn osto suunnitteilla, mutta hintojen kallistuminen kyllä saa miettimään hieman kauemmin asiaa.

    VastaaPoista
  2. Lindsay: Voi ei. :( Mutta hei onneksi Mulberryllä on joulualennusmyynnit nii ehkä sieltä voi sitten löytää jotain edullisemmin! :)

    VastaaPoista
  3. Hihitin ääneen tuolle unelle, olisi kyllä aikamoinen löytö! ;D

    Ja tuo Mulberryn reklamaatiopolitiikka kyllä pistää aina ihmettelemään. Sentään sait laukkusi kuukaudessa, tuo 6-12vk kuulostaa meinaan tosi huonolta! Ja jokin pieni korvaus ei olisi liikaa vaadittu :o Omassa Bayswaterissani on alkanut ne tikkaussaumat purkautua parista pienestä kohtaa, kävikö sulla juuri samoin?

    Taisin muuten törmätä suhun pari päivää sitten ratikassa, mutten ehtinyt reagoida :)

    VastaaPoista
  4. Jonna: Noniin, mä pidän tästä lähtien silmät auki jos vaikka ois tommosia tarjouksia. :D

    Siis mun bayswaterissa alko kahvan tikkaus purkautua. Vie heti se laukku Mulberrylle korjaukseen, se nimittäin purkautuu koko ajan enemmän ja enemmän sitten. Riippuu tietysti millon oot ostanu sen laukun, jos on alle vuosi niin ehtii vielä ilmaiseksi korjauttaa kuitenkin. :)

    Joo mä tajusin kans ku olin ohittanu sut, että olit sinä. :D Olin ihan ärsyyntyny sillon ku olin just missannu toiselta puolelta lähtevän sporan koululle niin emmä yleensä ihan niin kiukkusen näköinen ole haha!

    VastaaPoista
  5. Haha, luin tän sun postauksen just ennen nukkumaanmenoa ja näin unta, että olin ostamassa Lexingtonin keittiötekstiilejä kun ne oli vaan 7€/kpl :D

    VastaaPoista
  6. Hjenn: Haha ihan sika hyvä. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -