Aurinkoa tilattu

Juurikin tällaisena päivänä kun ulkona sataa vettä mieltä lämmittää ajatus siitä, että varattiin kesälomallemme elokuuhun takuuvarmaa aurinkoa!

Matkamme alkaa Barcelonassa jossa vietämme viikon hienossa hotellissa jossa on uima-allas katolla hihi! Vuorokauden keskilämpötila on elokuussa 28 celsiusta joten aika tukalat olotkin voi tulla mutta juurikin sen vuoksi tuo uima-allas onkin aika mahtavaa. Barcelonasta lennot sitten Malagaan ja sieltä Las Farolakseen parhaan ystäväni luokse viikoksi! Kahden viikon reissun jälkeen kelpaa sitten varmasti tulla kotiinkin taas.

Ostin jo pari kuukautta sitten (hei, on ihan okei ostaa helmikuussa bikinit...) uudet bikinit Seppälästä. Näissä on push up-efekti ja maksoivat  14,95€/yläosa ja 9,95€/alaosa. Vaikka itse olen täysin tyytyväinen omaan rintavarustukseeni niin voin kertoa ettei tosta push-upista haittakaan ole. ;)

Hihi nyt käydään sitten ahkerasti salilla ja jos joku motivoi niin se, että saa kaksi viikkoa kulkea bikineissä sitten ja sillon ois kiva ku ois se vartalo olosuhteisiin sopivassa kunnossa! Uusi tavoitteeni on siis käydä treenaamassa 4-5 kertaa viikossa elokuuhun asti!

8 kommenttia:

  1. Ihanan väriset :D Kyllä noissa näyttää rusketus hyvältä ;) Mie tykkään ite ostaa vaan bandeau mallisia bikineitä, koska en voi sietää aurinkorajoja yläosassa!! :D Onneksi bandeaumalleja on nykyään tosi paljon tarjolla, joskus niitä oli vain tyyliin yhtä mallia kesälle :D

    VastaaPoista
  2. Lindsay: Älä! ;) Joo mullakin on kaikki muut bikinit tyyliin sen mallisia juurikin samasta syystä mutta olen huomannut, että ton malliset näyttää vähän paremmalta mun päällä joten ajattelin kokeilla tänä vuonna tuollaisia ja ottaa sitten olkaimet alas jos auringossa vain makoilen! :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä Lotta reenailuihin! :)

    -E

    VastaaPoista
  4. E: Kiitti, sitä tarvitaan! ;) Tänään jo takana kuntosali ja illalla vielä jooga. :)

    VastaaPoista
  5. Ootko ennen käyny Barcelonassa? :)

    Se on aivan ihana kaupunki ja hurmasi mut ainakin ensisilmäyksellä ja vei sydämen :)

    VastaaPoista
  6. Eve: Oon käyny kerran mutta siitä taitaa olla 9 vuotta. :D Muistan kuitenkin, että se on ihan mahtava kaupunki ja ollut jo pidempään tarkotus matkustaa sinne taas! :)

    VastaaPoista
  7. Hei, pakko kommentoida, kun tajusin, että olen lukenut sun blogiasi jo vaikka kuinka kauan (varmaan pari vuotta?) enkä ole koskaan kommentoinut! Tykkään blogistasti ja tyylistäsi tosi paljon ja nyt vihdoin sain liityttyä ihan lukijaksi asti :)

    Mukavaa viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
  8. Girly Style: Kiitos, tällaset piristää aina! Ja tervetuloa lukijaksi. ;) Hyvää viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -