First day of autumn

Poikkeuksellisen pitkään ollaan saatu nauttia kesäisistä päivistä näin pitkälle syyskuuhun mutta nyt tuntuu kyllä jo ihan oikeesti syksyltä. Mulla ei oo sitä mitään vastaan, musta ei oo mitään kauniimpaa kun aurinkoinen syyspäivä oransseine lehtineen. Tänään sitä aurinkoa ei ollut vaan päinvastoin vettä tihkui vettä mutta päätettiin silti räpsiä asukuvia matkalla lounaalle.

Näistä kuvista tulikin mun suosikit koko melkein viiden vuoden blogikuvista! Ihan järkyttävää miten iso ero siinä on kun kuvat ottaa jossain vähän siistimässä paikassa kun oman kotioven edessä. :D Sen lisäksi, että tuo poikaystävä on kehittynyt kuvaajana ihan älyttömästi niin toimii hän näemmä myös mun stylistina: kun lähdettiin kotoa olin heittämässä perus mustan nahkatakkini päälle ja Joonas sanoi sitten, että laita tää takki ja niin päätyi päälle tämä ihana Zaran mustavalkoinen takkini ja se olikin niin paljon parempi valinta kun omani olisi ollut!
Olen ihastunut uudestaan tähän Tartan-trendiin, vaikka olin ihan varma, että en siihen haksahtaisi. Pukeuduin nimittäin teininä aina legginsseihin ja ruutupaitoihin ja niiltä ajoilta on jäänyt vähän traumat. :D Ei sen vuoksi, että olisin näyttänyt omasta mielestä jotenkin tyhmältä sillon vaan sen vuoksi, että tuli vaan yliannostus sen tyylisistä vaatteista ettei ole vuosiin tehnyt mieli laittaa flanua päälle. Nyt aloitin varovaisesti tällä Gina Tricon huivilla, ruutupaitaakin olen käyttänyt ja nyt tekisi mieli kokeilla jopa tota kuviota olevia housuja!
Huivi Gina Tricot // Paita Michael Kors // Takki Zara // Farkut H&M // Laukku Lindex // Kengät Ellos

12 kommenttia:

  1. Herranjestas kun hetken tuota ekaa kuvaa katsoessani mietin, että oletko hankkinut Celinen Trapez-laukun! Sydän hyppäsi hetken kateudesta :--D Kaunis on siis tuokin laukku, Celinestä kun vaan voi haaveilla ;)

    VastaaPoista
  2. Elina: Joo en ole ihan vielä äkkirikastunut joten tolla kolmenkympin laukulla mennään! ;)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia ja kaunis sinä! :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihania kuvia! Ja toi huivi on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  5. Riikka: Kiitos, olin tosiaan itsekin niin tyytyväinen näihin kuviin! :)

    VastaaPoista
  6. Todella kauniita kuvia ja tuo takki on kyllä upea! :)

    VastaaPoista
  7. Ihania syyskuvia, vaude mikä kaunis nainen :)

    VastaaPoista
  8. TODELLA kivoja kuvia !

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -