Perus maanantai

Tiedättekö kun päivä voi alkaa ihan hyvänä, mennä hetkessä ihan surkeaksi mutta sitten taas hetkessä muuttua todella kivaksi? Minulla oli tänään sellainen päivä. Varmasti jokainen bloggaaja voi samaistua siihen tunteeseen miten turhauttavaa se on kun asukuvat eivät vaan onnistu. Valo on väärä ja ulkona tuulee kuin viimeistä päivää. Yritettiin aluksi kuvata Tuomiokirkon edustalla. Hei Lotta tosi hyvä idea, kun tuulee niin kannattaa etsiä keskustan korkein paikka ja kuvata siellä. Hiukset lenteli miten sattuu ja huivi eli ihan omaa elämää. Lopetettiin kuvaaminen siis aika nopeasti.

Sitten pääsimme Aleksanterinkadulle ja totesin, että hei täällähän ei tuule niin pahasti. Siellä sitten olikin haasteena, että minä näkyisin kuvissa eikä ne ihmiset joille oli niin kovin vaikeaa kävellä kuvaajan takaa eikä kuvattavan ja kuvaajan välistä. Tiedättekö sen tyylin millä he sen tekevät? Hymyillen varovasti ja yrittävät hiiviskellä silleen "yritän mennä tästä läpi niin huomaamattomasti ja pienesti kun mahdollista"? Juu ei, se ei onnistu, pilaat silti kuvan. :D

Takki Zara // Farkut Dr. Denim // Laukku Ebay // Huivi Louis Vuitton // Kengät Ellos // Rannekorut GT

Tänään meillä oli Joonaksen kanssa shoppailupäivä ja kierreltiinkin keskustassa yli neljä tuntia. Erityisesti mua jäi vaivaamaan yhdet Niken Air Max kengät. Olen etsinyt kyseisen mallin kenkiä jo vähän aikaa ja haluisin niin siistin väriset, että mulla lähtis jalat alta kun näkisin ne. Löysin sellaiset ja sitten ne oli miesten malliset ja minun kokoa ei tietenkään löytynyt. Mikä vääryys! Ne oli mustat jossa oli mustaharmaata leopardikuviota, vähän mustaa nahkaa ja kengän sisältä kangas oli beige. Jos tiedätte mistä tuon tyylisiä saa koossa 38 niin saa vinkata. ;)

 Nyt illalla minä jatkankin opparin kirjoittamista. Kivaa viikkoa kaikille! :)

12 kommenttia:

  1. Noi kuvat Helsingin keskustasta on kyllä todella kivat, oon jotenkin ihan rakastunut koko kaupunkiin :) Ja tuo huivin väri aivan ihana!

    VastaaPoista
  2. Rosa: Kiitti. :) Helsinki on kyllä aivan ihana kaupunki.

    VastaaPoista
  3. Helsinkiin tekis nyt niin mieli päästä käymään. Ihania kuvia ja kiva toi laukku :)

    Picture Me

    VastaaPoista
  4. Marianne: Kiitos! :) Kannattaa odottaa kuukausi niin täällä on ihanan keväistä! ;)

    VastaaPoista
  5. Paljonko toi Vuittonin huivi makso? Ihanan näkönen ja tykkään muutenkin sun tyylistä!:) Ja ai että tekis kans mieli Helsinkiin vaikka siel viime viikolla kävin :p oli niin keväisen näköstä!

    VastaaPoista
  6. Janna: Kiva kuulla, kiitos! :) Se oli 405€. Tänään täällä sai jo käyttää aurinkolaseja!!

    VastaaPoista
  7. Hauska paradoksi tuossa ekassa kuvassa, hienosti sommiteltu kuva!
    ja cool huivi : )

    p.s. kiva kun postailet niin usein, aina luettavaa!

    VastaaPoista
  8. Hienoja kuvia! Hieman arveluttava vaan tuo ensimmäisen kuvan väkisin esiintuleva statementti. Mitään paradoksista siinä ei valitettavasti ole, arkipäivää monelle. Kiinostaisi tietää valitsitkohan kuvan tarkoituksella?

    VastaaPoista
  9. Anonyymi: Kiitos! :) Tarkoitatko nyt tuota kerjäläistä kuvassa? En itseasiassa huomannut koko hommaa kun vasta kotona koneelta ja mietin hetken kehtaanko sen vuoksi julkaista kuvaa, mutta se nyt sattui muuten olemaan onnistunein kuva. :S

    VastaaPoista
  10. Olisikohan tuota ensimmäistä kuvaa voinut rajata jotenkin ns. "Ystävällisempään" muotoon? Aika herkästi toi kuva voi antaa sellasen leiman; että kuvassa on "hyvinvoiva ja pahoinvoiva" kansalainen, eikä tässä tapauksessa sinulla kiinnostaisi toisen henkilön kunnioitus niin paljoa - että rajaisit kuvan. Silläkin uhalla että yksi parhaimmista kuvistasi menisi pilalle.

    En halua olla ilkeä tms, mutta ajattelin vain antaa mahdollisimman fiksusti (yritin!!) kirjoitetun huomion tästä kuvasta :) Upea asuhan tuo on, eikä sinussa tai blogissakaan ole moittimisen varaa :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymi: Toki olisi voinut, en kuitenkaan kokenu tähän tarvetta sillä itse en ajatellut asiaa noin. Toki kiinnitän huomiota noihin kerjäläisiin säälien kun kävelen päivittäin ohi, mutta täällä pääkaupunkiseudulla kun noita on niin paljon ja niiden näkemiseen on tottunut niin en koe tarvetta kaunistella kuvaa lainkaan. :) Kaikki mielipiteet ovat tervetulleita täällä enkä kokenut, että kommenttisi olisi ollut lainkaan ilkeä! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -