D O T S

Maanantaina koitti se hetki jota olin jo yli kuukauden pelännyt, jouduin nimittäin luopumaan lainassa olleesta Canonin überkamerasta joka on kertakaikkiaan ollut niin mahtava, että sain ihan uutta innostusta valokuvaamiseen ja erityisesti myös bloggaamiseen. Tilannettahan ei helpota myöskään lainkaan se, että oman Olympuksen kameran laturi hukkui kesän aikana ja tilasin uuden Ebaystä mutta sitä ei ole vielä tullut.

Otin kaapista pitkästä aikaa myös (ekaa kertaa pariin vuoteen) vanhan kunnon Nikonin D90 -järjestelmäkamerani mutta täytyy myöntää, että tämä möhkäle on kyllä jo parhaat päivät nähnyt ja siirtynyt eläkkeelle. Ihan kivasti se minua palveli ja jaksoi 7 vuotta toimia minun ykköskameranani ennen kun uusi Olympus astui kuvioihin mutta nyt siitä ei ole muuhun kun korkeintaan varakamerana toimimiseen.

Onneksi ehdittiin ystäväni kanssa treffata vielä maanantaina ja ottaa viimeiset asukuvat Canonilla.


Tykkään kovasti Olympuksen Pen EPM-1 -kamerastani (ja varsinkin 45mm -objektiivistä siihen) mutta nyt kun pääsin kesän aikana taas kunnon järjestelmäkameralla kuvaamisen makuun niin jäi vähän orpo olo. Ollaankin Joonaksen kanssa usein puhuttu siitä, että kunnon kamera pitää hankkia ja luultavasti ensi vuonna on sitten sen aika. Ollaan mietitty Canon 6D:tä, onko kenelläkään kokemusta siitä? Tuon 5D:n ostaisin vaikka heti jos se ei olisi niin hirvittävän kallis, 6D:kin menee jo paljon yli kipurajani mutta se summa on kuitenkin vielä säästettävissä.

Neule Zara // Hame ja laukku Lindex // Sukkahousut H&M // Kengät Ellos // Aurinkolasit Gina Tricot 

Kuvia on jonkun verran varastossa joten luultavasti pystyn vielä ensi viikon ainakin postailemaan normaaliin tahtiin ja sitten on jo kumma jos uusi laturi ei ole tullut! Ja ainahan on tuo vanha järkkäri millä pystyy jotain kuvia ottamaan. :)

Mitä tykkäätte asusta? Entä onko teillä jotain kamerasuosituksia?

8 kommenttia:

  1. Ihanat nuo sukkikset :) Hienoja kuvia on kyllä ollut meidän iloksi täällä.

    VastaaPoista
  2. Mä sain pari vuotta sitten yliannostuksen pilkullisista sukkiksista, mutta noi näyttää kyllä tosi hyvältä sun asussa :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kiitos, kiva kun on kelvannut! :)

    Jenna: Joo muutaman vuoden ne on mullakin ehtinyt kaapissa odotella mutta tohon asuun ne sopi musta tosi hyvin! :) Kiitti!

    VastaaPoista
  4. Oi vau miten upea neuletakki! Ja upea olet sinäkin, vasta hiljattain löysin blogisi mutta pakkohan tätä on alkaa seuraamaan <3

    VastaaPoista
  5. Rööperin Rouva Saara: Voi kiitos kovasti ja tervetuloa seuraamaan! :)

    VastaaPoista
  6. Mulla on ollu pohdinnassa kans 5d ja 6d ja oon googlaillu näitä jo ihan liikaa.. :D 6d:n aion hommata "edullisuutensa" ja pienen koon, sekä uusimman teknologian ja hyvän hämäräkuvauksen takia. 5d:stä jään kaipaamaan superpaljon parempia tarkennuspisteitä ja tota pehmeetä piirtoa. Piirron voi onneks korjata myöhemmin moire-filtterillä jos siltä tuntuu :) mut en kokenu kuitenkaan tarvitsevani noin tyyristä ja ennen kaikkea painavaa kameraa kun en ammattilainen oo ja kameraa tykkään mukana raahailla :)

    VastaaPoista
  7. Pepa: Kiitti kommentista! Mä oon just miettinyt tässä, että mitkä on suurimmat erot noissa kameroissa. :) Vitonen on tosiaan niin tyyris, että vaikka kuinka hyvä onkin niin ei olisi varaa! :( :D Kutonen siis hyvä vaihtoehto! Kiva tietää myös, että se on kevyempi. Pitää tarkemmin tutustua tohon kun ostoon on vielä aikaa. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -