7 WEEKS OLD


Meidän vauva on nyt 7 viikkoa. Aika on mennyt niin älyttömän nopeasti, että en meinaa pysyä perässä!

Tyttö hymyilee jatkuvasti ja mikään ei ole yhtä palkitsevaa, kuin hymy hänen kasvoillaan. Tähän asti häntä ei ole kiinnostanut lelut, vaan hauskinta on ollut katsoa muiden ihmisten kasvoja ja ilmeitä. Eilen vauva kuitenkin ensimmäistä kertaa laitettiin hänen joululahjaksi saaman leikkimaton päälle, jonka yläpuolella on lelukaari ja tyttö hiffasi heti, mistä on kyse! Siinä hän tuijotteli roikkuvaa kilpikonnaa pitkän tovin ja heilutteli käsiään. Vielä hän ei hallitse käsiensä liikkeitä, joten leluihin osuttiin aivan vahingossa mutta voi, että hän nautti!

Tyttö on kasvanut ihan hurjasti ja on jo kaukana vastasyntyneestä. Pituutta hänelle on tullut jo 8 cm syntymänsä jälkeen! Vaatteita on siis jäänyt pieneksi ja kohta on edessä vaippakoon vaihtaminen isompaan.

Oma oloni on myös pysynyt hyvänä. Mieliala on iloinen ja pirteä, kiitos hyvin nukuttujen öiden. Mistään Baby bluesistä ei voi minun kohdallani todellakaan puhua, vaikka onhan äitiys tietysti välillä tosi rankkaa. Olin ennen vauvan syntymää kuitenkin odottanut paljon rankempaa arkea, joten olo on myös helpottunut, että kaikki on mennyt niin hyvin.

Onko siellä ruudun toisella puolella muita pienten vauvojen äitejä? Miten teillä menee?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana pieni 😍 vaikutat hyvin onnelliselta äidiltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on! Ihanaa, että välittyy sinne ruudun toiselle puolelle. Sitä todella olen. :) <3

   Poista
 2. Kiva kuulla että teillä menee hyvin :) kyllä äitiys ja oma lapsi on vaan niin parasta <3

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -