Elffiä ja muuta

Tänään oon ollu taas töissä kahdeksan tuntia ja sen jälkeen jäin vielä kiertelemään keskustaan pariksi tunniksi. Henkka kysyi, että hengaako muutin mun työkaverit työpaikallamme töiden jälkeen usein. Ei, ei ne hengaa. Mä taidan olla siitä erikoinen, että voin viettää siellä pari tuntia viikossa vapaa-aikaana töiden lisäksi.

No kävin sitten töiden jälkeen H&M:llä myös katsomassa Lanvinin yhteistyömalliston ja olin tosi pettyny. Verkkokauppa oli niin ruuhkautunu aamulla, ettei sinne edes päässyt ja nyt näyttikin kaikki olevan loppu. Niin ei kuitenkaan liikkeissä ollu. Tavaraa oli vaikka millä mitalla jäljellä ja eipä ole ihme. Ne parikin juttua mitä olin etukäteen katsonu, että näyttää kivalta oli aika kauheita enkä ostanu mitään. Ylihinnotteluakin oli hieman, nimittäin yks kiva musta hame maksoi 79,95e. Se on kuitenkin vaan H&M:n.  Muutenkin musta on tyhmää, että mallistoa myydään kahdessa H&M:ssä suomessa, Aleksanterinkadun ja Kämpin -liikkeissä, ja nehän on ihan vierekkäin! Tyhmää.

No kivempiin juttuihin! Eilen oli kiva tulla töistä kotiin kun Henkka oli ilmottanut aikasemmin, että oli vastaanottanu Elfin paketin! Suosikkijutut oli ehdottomasti nämä:

Eli kabuki face brush ja nuo luomivärisiveltimet! Niin mahtavia, ettei sanat riitä! Esittelen koko tilauksen sitten myöhemmin arvioiden kera!

Kävin tänään myös Gina Tricotissa ekaa kertaa varmaan neljään kuukauteen ja ostinkin muutaman kivan jutun, mutta niistäkin lisää joku toinen päivä! Oon ollu kyllästyny GT:hen, mutta tänään se taas yllätti mut pitkästä aikaa positiivisesti!

Mä alan nyt kattomaan salkkareita ja sitten nukkumaan, että jaksan huomisen työpäivän. Mulla piti olla ihanan kevyt viiden tunnin päivä, mutta nyt illalla tulikin viesti, että pystynkö tekemään 10-18.30. Eli kiva kahdeksan ja puolen tunnin päivä! Mutta rakkaat ystävät, that means money! Kohta mulla on varaa ostaa ne Burberryn ihanat kumisaappaat. Ajattelin, että laitan ylitöistä kertyvät rahat säästöön ja palkitsen niiden palkalla sitten itteni jollain kivalla! ;)

Palaillaan sitten huomenna illalla jos ehdin postata, meille on nimittäin tulossa kaksi vierasta lauantaihin saakka! Hyviä öitä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Käyppä kurkkaan mun blogi, siellä on sulle kiva haaste (: !

  VastaaPoista
 2. Suvi: Apua millon musta on näin sokee tullu, etten löydä mitään haastetta. :D Viitsitkö linkittää?

  VastaaPoista
 3. haah kaheksan ja puoli o ihan lasten leikkiä. ;) Mulla on ollu monesti 12tunnin työpäiviä, ja nyt viikon päästä joudun tekee 9 ja puolen tunnin päivän ja se on juuri ennen itsenäisyyspäivää. Se on tosi kakkaa ku on kassalla. Ja viikossa mulla on jos hyvin sattuu yks vapaapäivä, ja sekin vain jos hyvin sattuu! ;)

  VastaaPoista
 4. Audrey: On se sillon helppo ku on asennoitunu siihen, mutta ku on odottanu että jess viis tuntia niin se ärsyttää. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -