Let it snow

Tänään saatiin tänne eteläänkin vihdoin kunnon ensilumet! Yöllä katsoin ikkunasta ulos ja kiljuin melkein onnesta niinku joku pikkutyttö kun satoi lutna. Aamulla olin iloinen siitä, että lumet oli vielä maassa!

//Takki Burberry, pipo Guess, kaulahuivi Mulberry, farkut Gina Tricot, laukku MbyMJ ja kengät kirpparilta.
 
 Mun iho on muuten parantunu viimeaikoina ihan älyttömästi, ei se mitenkään huono ole ollutkaan yleensä mutta oon huomannu, että se on jotenkin kirkastunu ja en löydä mitään muuta selitystä kun sen, että oon alkanu syömään C-vitamiinitabletteja päivittäin. Niin pienestä se on siis kiinni!

Voiko muuten parempaa yllätystä olla kun se, että tuut töistä väsyneenä illalla kotiin ja POIKAYSTÄVÄ ON LEIPONUT?!

Ja vielä oikein hyvännäköisiä ja hyvän makuisia joulutorttuja! Lumi + joulutortut.. ehkä se joulu sieltä kohta tulee! ;)

Töiden jälkeen käytin henkilökunta-alennusta hyväksi ja ostin pari juttua jotka olin aikasemmin varannu:

Nahkakäsineet n. 35e (44,90e)

Marc By Marc Jacobs pieni lompakko n. 47e (59,90e)

Oon yrittäny löytää itselleni tekosyytä ostaa ton pienen "turhan" MbyMJ:n nahkapussin ja tänään vasta tajusin miksi tarvitsen sen: Mä käytän baarissa aina pieniä laukkuja mihin kumpikaan mun isoista ja leveistä lompakoista ei mahdu ja sillon kortit on mukana ja lojuu vaan laukussa ja oon ihan älyttömän paineessa koko ajan, että entä jos ne tippuu sieltä! No tämä pussukka on just täydellinen korteille, avaimille ja rahoille ja mitä parasta, se mahtuu niihin pieniin clutcheihin! Mun työkaveri nauroi tälle mun syylle. :(

Onneksi ostin myös nuo nahkahanskat just tänään, koska bussissa töistä matkalla kotiin huomasin, että olin vahingossa unohtanu vanhat nahkahanskani töihin kaappiini. Nyt ei siis tarvitse huomenna palella.

Nyt suihkuun ja iltapalaksi vähän pizzaa ja sitten vielä katsomaan netistä tämän illan salkkarit! Hyvää yötä! :)

4 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -