Muistoja

Jouluaika on mulla joka vuosi alkanu jo lokakuussa kun koulun kuoron kanssa ollaan muutamat kerrat viikossa treenattu joululauluja ja viime vuonna lukio huipentukin siihen, että minut valittiin Oulun Luciaksi.

Tuo Lucia kiertue oli ehdottomasti yksi elämäni hienoimmista kokemuksista. Viime vuonna kun olin Luciana minun ei tarvinut osallistua kuoroharjotuksiin, mutta silti sinne aika monet kerrat menin, koska siitä oli jo tullu tapa 5 aikaisemman vuoden aikana ja se vaan tuo älyttömästi joulufiilistä! Löysin muuten ton keskimmäisen kuvan äsken Ylen sivuilla ja vähän nauratti, että ompa loistokuva kun silmätkin kiinni. No, ainakin oon ruskettunut tossa Havajin matkan jälkeen!

Tosiaan joululaulujen fiilistely on yleensä alkanu jo lokakuussa ja tänäkin vuonna aloin fiilistellä niitä millon muulloinkaan kun lokakuussa, haha. Mä vaan rakastanu joulua!

Tässä vielä kaksi ehdotonta suosikkijoululaulua: Ljuset i advent ja Tulkoon joulu.
En muuten saa tässä uudessa blogissa youtubesta laitettua videoita tänne. Osaako joku sanoa, että miksi en, koska vanhassa blogissa se onnistui vaivatta?

Entä onko muillakin jo joulufiilis?

8 kommenttia:

 1. oijoi tee hawaijin matkasta postaus!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Voisin tehdäkin, vaikka siitä joskus vanhassa blogissa matkan jälkeen kirjotinkin. :)

  VastaaPoista
 3. tulkoon joulu on munkin lemppari :) tulee aina niin lämmin mieli kun kuulee ton kun aina joulusin isi soittaa tota kitaralla ja laulaa. Noi sanat ja melodia on niin kauniit ja sopii mun elämänarvoihinkin :)

  VastaaPoista
 4. Heini: Oi kuulostaa ihanalta. :) Se on kyllä niin kaunis laulu!

  VastaaPoista
 5. Tuo tulkoon joulu on kyllä ihana!

  Itse lisään videoita suoraan html-koodiin. Eli siis kopioin sieltä youtubesta sen upota -jutun ja liitän sinne html :)

  VastaaPoista
 6. Laura H: Joo niin mäki oon ennen tehny, mutta jostain syystä se ei näytä nyt niitä videoita kun julkaisen vaan ne koodit vaan. :o

  VastaaPoista
 7. Oj vad nice att du varit Lucia :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -