Elf-arviota ja muita meikkejä

Noniin nyt vihdoin vähän arviota Elf-tilauksestani. Aluksi voin vain sanoa, että olin tilaukseeni todella tyytyväinen ja aijon todellakin joskus vielä tilata tuolta uudestaan.

Zit Zapper (josta oon innostunu raaputtamaan kynsillä noita kirjaimia pois hahha): Ihan loistava tuote. Eli roll-on juttu joka kuivattaa finnit pois. Toiminu mulla ainakin erinoimaisesti. 1,5£
Mineraaliposkipuna: Väri on hyvän luonnollinen arkikäyttöön ja pysyy poskilla hyvin. 3,5£. Aika pieni purkki, joten toivottavasti on riittoisa kuitenkin.
Kabuki Face Brush: THE BEST! Ihanan pehmee suti. Levitän tällä poskipunan ja aurinkopuuterin. Tää on mun mielestä verrattavissa esimerkiksi Bodyshopin saman näköiseen sutiin joka maksaa muistaakseni parikymppiä. 5£.
 Häivytyssiveltimiä: Loistavia. Ihanan pehmeitä ja luomivärin laitto on helpottunu älyttömän paljon! 1,5£ kappale.
Vedenkestävä eyeliner: Tilauksen pettymys. En tiedä oliko eyelineri kuivunu matkalla mutta se oli aika kova ja silmäluomet kun on aika ohutta ja herkkää ihoa niin mulle toi on ainakin epämielyttävän kova. 1,5£

.Tilasin vielä puuterin ja aurinkopuuterin mutta ne on vähän liian tummia nyt talvikäyttöön enkä voi siis arvioida niitä nyt joten palataan niihin sitten ensikesänä. ;)

Postikulut on tosiaan eurooppaan 3,95£ ja toimitusaika on 7-14 arkipäivään.

Ja niihin muihin meikkijuttuihin. Mistäköhän johtuu, että äitini on ostanu kivoja meikkejä sen jälkeen, että olen muuttanut pois kotoa enkä siis voi niitä enää lainailla. Rakastuin täysin äidin uuteen Dior-luomiväripalettiin:

Vaikka tykkään paljon noista Chanelin luomiväreistä niin koin tän Diorin paremmaksi. Jotenkin tossa on enemmän pigmenttiä ja sillee. Taitaa lähteä ostoslistalle tollanen.

17 kommenttia:

 1. Onks noi luomivärit vitsillä ihan päin helvettiä? :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä, just pistin oman tilauksen menemään! :)

  VastaaPoista
 3. Kun tuolta tilaa, ja maksaa, niin muuttuuko se jotenki euroiksi tai jotain sinne päin :D olis kyl kiva tilaa mut nousta maksuhommeleista en ymmärrä

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: No ne on iltahämärässä väännetty nopeesti joten sen takia on vähän epätasainen toi linja, mutta ei takerruta pikkujuttuihin jooko. ;)

  Anonyymi: Ole hyvä vaan. :)

  Anonyymi: No siis laita johonkin esim xe.com punnista euroihin nii selviää paljon se on euroissa. :D

  VastaaPoista
 5. Oon tässä jonkin aikaa jo suunnitellu tilaavani tuolta, mut en oo vielä uskaltanut kokeilla :-D kai se kohta olis jo aika!

  VastaaPoista
 6. noraa: Suosittelen lämpimästi! Olin enemmän ku tyytyväinen omaan tilaukseeni. :)

  VastaaPoista
 7. Oho, tosi edullista kosmetiikkaa! Ensi kerran kun tarvitsen meikkipussin täydennystä, täytyy harkita tätä kauppaa :> Kiitos vinkin jakamisesta ^^

  Itsekin haaveilen luksus-meikkipaleteista, minulla poskipuna olisi ehdottomasti ensimmäisenä listalla. Erilaisia luomivärejä kun omistan jo kasapäin! :D

  satu/

  hyvinkulutettupaiva.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Oi juma, kuulostaa hyvältä noi: )!

  VastaaPoista
 9. Satu: Kannattaa tilata! :)

  AnsQ: Hyviä ne onkin. ;)

  VastaaPoista
 10. Pakko oli tulla kertomaan, että rohkaisit mut ostamaan Elfin meikkejä. Olen tällä hetkellä jenkeissä ja löysin Targetista Elfin meikkiosaston, josta löytyi hitosti tavaraa $1/kpl, eli alle euron kappale hintaan.
  Alankin nyt testailemaan!

  VastaaPoista
 11. BabyJane: Oho ompa halpaa, pitää itekki käydä Target chekkaamassa sitten kun siellä päin olen. :D

  VastaaPoista
 12. Siis miten noi maksetaan? Tilitä suoraan vai laskulta jne?? Ja maksetaan euroina??

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: No siis sehän on aivan sama asia ku, että maksais ulkomailla kortilla. Jos ymmärrät? :D Ja tililtä suoraan. :)

  VastaaPoista
 14. No en oo kyllä ikinä käyny ulkomailla että en tosiaan tiiä miten siellä maksut sun muut valuutta-asiat menee:D

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Aa okei. :D No mutta siis kortilla on rahaa eikä sillee mitään tiettyä valuuttaa kai, ja kun maksat punnissa niin pankki hoitaa sen, että ottaa oikeen määrän euroja tililtä pois!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -