Lämmintä

Täällä Helsingissä ei varmasti ole yhtä kylmä kun jossain pohjoisempana, mutta kovan tuulen takia tuo ulkona oleminen on aika jäätävää. Lumimyräkästä puhumattakaan sitten. Tämmösinä päivinä on mukava makoilla sängyssä peiton alla ja miettiä asuja, jotka ois lämpimiä kun ulos on mentävä. Tässä ois mun unelmaulkoasu kylmille päiville:

Kengät ja käsineet UGG Austaralia, Takki Canada Goose, kaulahuivi Mulberry, pipo Burberry.

Hrrr.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti toi alaosa ei oo legginsit:D Meinaa naurattaa ku koulussa näkee sellasia toppatakki mutta sitten alaosana legginsit -yhdistelmiä:D .....Great:DDDD

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Haha ei kyllä ne on ihan farkut. Mustat farkut niin näyttää vaan tolta. :D

  VastaaPoista
 3. Mua eilen taas hirvitti kauheesti, kun jollain tytöllä oli leggingsit jalassa, no ehkä vähän semmoset paksummat mutta kumminkin. Täällä ei pakkasta ollut kovinkaan paljoa mutta tuuli aivan älyttömästi. Itsellä oli kiva kivasti vaatetta päällä, mutta palelsi silti.

  VastaaPoista
 4. I'm Lacking: Niinno joskus monet leggingsit päällekäin voi olla lämpimämpi ku farkut jalassa, mutta jos tuulee niin siihen kyllä farkut on paremmat. :D

  VastaaPoista
 5. Mä näin tänään kaupungilla tytön, jolla oli hame päällä, ja tadaa, ei ees ihonvärisiä sukkiksia sen kanssa!:O Ei niinku mitään.. Pakosti tuli mietittyä että onkohan se oikeesti ihan normaali, vai joku hitaammalla käyvä ihminen.. Ku tuollaha oli iha hitosti pakkasta. Olin ihan ":O"

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Joo niitä näkee aina välillä. :D Itekki joskus 13-vuotiaana harrastin semmosta ihonvärisillä sukkahousuilla ja minihameella hengailua ja nyt miettii vaan että mitäköhän helvettiä sillon on päässä liikkunu. :D Mutta ettei ees mitään sukkiksia niin huhuh!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -