Uusi hiuksi

... Niinku ystäväni Pauliina sanoisi, haha. Mutta tosiaan kävin tänään aamupäivällä siellä kampaajalla ja päätettiin säilyttää tää mun oma väri, mutta laitettiin paljon vaaleamman ruskeita raitoja, että ois vähän lämpimämmän sävyisest nämä hiukset. Kuivat latvat napsastiin pois joten hiukset on nyt reilu 5cm lyhyemmätkin. Tehtiin myös hiuspohjan kuorinta ja hiusnaamio. Reilu kolme tuntiahan siinä vierähti helposti. Kuvat on otettu nyt illalla, joten pimeässä ei paljon hyviä kuvia oteta, joten ei näy sitä oikeetä väriä oikein, mutta pieni ero noissa näkyy nytkin! :)

Kävin myös ostamassa Stockalta tämmösiä hiusjuttuja, mitä kampaaja suositteli:
Eli SP:n hiusnaamio kuivalle hiuspohjalle ja hiuskuorintavoide. 22,50e ja 24,20e.

Kampaajan jälkeen lähdin kiireellä keskustaan treffaamaan ystävääni Timoa. Käytiin glögillä jonka jälkeen Timo suuntasi töihin ja mä suuntasin hakee noita hiusjuttuja ja sen yhden joululahjan:

Pussin sisältö selvitköön sitten jouluaaton jälkeen. ;)

Nyt ruokaa suuhun. Mitenköhän joka postauksen jälkeen meen aina syömään? Oon kohta ihan lihava. No mutta muuten nautin vaan vapaasta päivästä ja huomennakin on vapaata! Ahh! Huomenna aamusta meen käymään hautausmaalla viemässä kynttilän isoäitini haudalle ja sen jälkeen ei ookkaan mitään suunnitelmia. :)

3 kommenttia:

 1. missä kampaajalla kävit? kuulostaa ihanalta joku kuorinta ja varsinkin nautin siitä päähierronnasta!

  VastaaPoista
 2. En oo koskaan kuullukkaan, että hiuksillekkin on kuorinta-aineita :> Hyvä tietää! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Lauttasaaressa semmosessa ku Hairspot. :) Päähieronta on kyllä yks parhaista jutuista maailmassa. ;)

  Suvi: Joo mullekin oli ihan uus tuttavuus. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -