Vapaapäivä

Mulle on ihan yhtäkkiä iskeny joku flunssa. Eilinen työpäivä oli aika tuskainen ja töiden jälkeen kotiin tulessa nukahdinkin pitkästä aikaa päiväunille sohvalle. Tänään on onneksi sitten ollu vapaapäivä ja oon saanu nukuttua pitkään ja muutenkin lepäiltyä. Jotain fiksuakin olen tänään saanut tehtyä. Oon nimittäin siivonnu koko asunnon. Hyvä minä! Muuten oonki hengannu oloasussa meikittä koko päivän. Mun DH-tuottis loppu joten siirryin takaisin tuttuun ja turvallisiin Frendeihin. Aijon kyllä ehdottomasti ryövätä äidiltä toisenkin DH-tuottiksen katottavaksi kunhan oon Oulussa.
Oonko muuten sanonu kuinka rakastan tätä mun uutta objektiiviä? PALJON! Tää on ihan mahtava!

Seuraavaksi ajattelin jatkaa tätä mun sohvalla viltin alla oleskelua ja laittaa pyörimään SATC 1- ja 2-leffat! Ihanaa keskiviikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. Osaatko yhtään sanoa minkä hintaset ne sun UGGit jotka sulle tuotiin jenkeistä oli? Yks kaveri on menossa maaliskuussa sinne ja ajattelin et annan sille rahat, että se vois sitten ne sieltä minulle ostaa:) Joten, onko minkäänlaista tietoa?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: osaan ihan tarkalleen sanoa, että maksoivat 140$ eli noin sata euroa, joten huomattavasti halvemmat kun suomessa! :)

  VastaaPoista
 3. Kuvasi latautuvat toooooodella hitaasti :( ja osaa jää puolikkaaksi.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: I'm aware of the problem, mutta hei koittakaa päivittää sivua uudestaan jos ei lataa! Yritän jollain tapaa järjestää asian, kunhan keksin miten. vinkkejäkin saa antaa! Olkaa kärsivällisiä. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -