110111

Tää päivä meni taas keskustassa hengailuun. Käytiin Henkan kanssa kiertelee kauppoja ja Amarillossa syömässä vähän lounasta kun molemmilla sattui tänään olemaan vapaapäivä! Mä oon niin löytäny Amarillon uudestaa: oon käyny siellä syömässä kaks kertaa viikon sisään. Sitä ennen kävin pari vuotta sitten siellä viimeksi!

//Poncho (uusi!) ja leggingsit Vila, kumisaappaat Burberry ja laukku MbyMJ.

Jaettiin murun kanssa Shrimpsejä ja Muchos Nachos con chicken-lautanen.
Ja oli taas niiiin hyvää!

Ja nyt niihin ostoksiin:

Sokokselta kaks noita Maybellinen ripsareita 15e yhteensä ja Lorealin kultainen luomiväri oli jonku vajaa 8e.
3e H&M
Jotain alle 5e, Gina Tricot.
19,95e Zara.
 15e Monki.

Semmosta tänään. Ilta menee siinä, että aletaan Henkan kanssa kattomaan How I met your motheria ekasta jaksosta lähtien. Kivaa tiistaita! :)

9 kommenttia:

 1. Hei paljonko tuo poncho maksoi? Ihana!
  Kommentoiko Henkka koskaan puketumistasi tai vaikutatko sinä hänen pukeutumiseensa?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Se oli muistaakseni 54,95e -50% tai jotain sinne päin, eli jotain 27e alessa. :D Kommentoihan tuo, yleensä ihan positiivisesti ja kehuu paljon. :) Ja ai vaikutanko?! Henkka ei koskaan osta vaatteita ilman mua makutuomarina ja usein mä ostan ihan ykikseni sille vaatteita jotenn pakkohan sen on käyttää mitä mä sille ostan. ;)

  VastaaPoista
 3. aaaaaaaaaaaaaaaah amarillooo ja varsinki cheeze burger sieltä <3 en noita ruokia oo koskaa maistanukkaa:) oot tosi kaunis ja sulla on ihana blogi!:) (joka ei tosin kyllä yhtää auta mun laihduttamista ku ny on vaan cheezeburgerit mieles mut njää:D)

  VastaaPoista
 4. Oona: Sanos muuta. ;)

  r-ii: Sitä en ookkaa kokeillu tuolla, niin ku sanoinki niin en oo Amarillossa käyny kovin montaa kertaa elämässäni mutta eiköhän tässä tuu mentyä monesti tonnekin syömään ku ei oo kallis paikkakaan! :) Haha voi kiitos ihana! :)

  VastaaPoista
 5. hei kerro sä mikä noitten kahen ripsarin ero oikeestaan on :D? ja jos niillä joku ero on, niin kumpi on parempi?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Itseasiassa ostin noi molemmat ihan vaan sen takia, että sai ottaa 2 sillä 15e (normihinta yhellä on kai joku 13-14e?) ja ajattelin että testaisin mikä niiden ero on, joten vielä en osaa sanoa oikein mutta yhden päivän käytön jälkeen (oon tänään käyttäny tota "pitsi"juttua niin voin sanoo et tykkään enemmän siitä normista jota oon ennen käyttäny. :D mutta voin raportoida asiasta enemmän ku käyttökertoja tulee lisää! :) Tulipa pitkä ja epäselvä vastaus.

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -