250211

Voi ei ku tää blogin kirjottaminen maistuu tällä hetkellä puulta. Ja sillonhan tänne kirjottamisesta ei tuu yhtään mitään. Tai oikeastaan kirjottaminen ei ole tällä hetkellä se mikä tökkii vaan kuvien otto tai oikeastaan kameran raahaaminen mukaan ja kivojen vaatteiden käyttö. Asut on ollu viime päivinä aika samaa perusvaatteita: Farkut, t-paita ja neule. Tylsää....

No ehkä mä skarppaan tässä joku päivä kunhan saan fiilikseni takaisin. Tänään oli kiva päivä kun käytiin Henkan kanssa lähikirpparilla ja saatiin yhtäkkiä idea lähteä keskustaan lounaalle ja leffaan joten se myös toteutettiin sitten. Henkka tarjos kiinalaisessa lounasbuffetin meille ja käytiin kattoo No Strings Attached, tai niinku Suomalainen nimi on Näin ystävien kesken. Se oli ihan hauska ja semmonen rento elokuva ja meidän takana istu poika joka nauro tosi kovaa koko ajan ja tunsin hetkittäin myötähäpeää häntä kohtaan mutta hei ainakin se tykkäs!

Niin ja Natalie Portman oli mun mielestä ihan mielettömän kaunis tässä elokuvassa!

Mä tuun olee koko viikonlopun töissä, huomennakin ihana yhdeksän tunnin vuoro joten tänne postauksia on luvassa luultavasti vasta maanantaina. Tai jos innostun esittelemään aiemmin yhden uuden hankinnan niin teen sen, mutta jos en niin haluun toivottaa oikein ihanaa viikonloppua! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -