And I'm not running anymore 'cos I already know I'm home

Oikeastaan koko päivä on menny taas kirjojen parissa, mutta oli mulla onneksi yksi syy poistua asunnosta ulos ja siis myös vähän laittautua. Nimittäin postipaketin saapumislappu tuli aamulla kotiin. Kuinka ärsyttävää on muuten kun ei tiedä mikä paketti on tulossa ja lapussa lukee "noudettavissa 16.00", en kestä tämmöstä epätietoisuutta. Ehdin jo miettimään, että no jo on Mulberry ollut nopea kun perjantaina tilasin ja maanantaiaamuna on saapunu, mutta ei kuitenkaan.

Siitä YSL:n uudesta huulipunasta ehdittiinkin jo kysyä, että minkänäköistä se on huulilla ja näissä kuvissa sitä siis on kevyesti. Paksummalla kerroksella saa oranssimman tuloksen.

Postiluukusta tippui aamulla sen pakettilapun lisäksi huhtikuun Elle. Ylivoimaisesti muuten Suomen paras muotilehti. Siis mun mielestä.

Niin ja mitä hain sieltä postista?

Jännintä tässä paketissa oli se, että tämän oli ensimmäinen paketti jossa lukee Lotta ---/ Life of Lotta. Blogin nimi mukana, I'm so excited. No tässä vaiheeessa lienee kaikille selvää, että on kyseessä blogin kautta saatu juttu.

Posti halusi lähettää minulle IVANAhelsinki-tuotteita. Kyseessä on siis Paola Suhosen suunnitelemia Yöperhonen-sarja. Mulle lähetettiin pakkauksia sekä keittiöpyyhe +postimerkkejä. Keittiöpyyhe on Luhta Homen valmistama joten laadukas on!  Keittiöpyyhe tulikin tosi hyvään käyttöön, koska olin muutenkin ostamassa uutta! Tuotteita myydään vaan postissa ja postin verkkokaupassa mistä voi käydä kurkkaamassa millaisia tuotteita on tarjolla! Kiitos Itellan Saralle vielä tästä! :)

Nyt mä jatkan ahkeraa opiskelua vielä hetken! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

PS. Pitäisköhän mun hankkia kirjekaveri jolle voin lähettää noita paketteja, hmm.

3 kommenttia:

 1. Vähänkö kiva yllätys Itellalta! :) Mä just tsiigailin noita kun hain H&M-pakettia postista :D.

  Mukavaa alkanutta viikkoa sullekin! ^^

  VastaaPoista
 2. paljonko ne sun burberryn kumpparit maksoi? täällä on nyt semmoiset loskakelit, että alta pois ja tahtoisin ehdottomasti kivat kumpparit. Ja mieleen on jäänyt ne sun :)

  VastaaPoista
 3. Minna: Sanos muuta! :)

  Lindsay: Ne maksaa 150e. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -