What's in my bag?

Blogeissa ja youtubeblogeissakin on ollut paljon tällaisia "what's in my bag?"-juttuja ja mä päätin kans tehdä tämmösen samalla kun etsin pinnejä laukusta (ja kappas vain kaikki kadoksissa olleet pinnithän sieltä löytyi...)

Asukuvistakin on saattanut huomata, että reilu puolen vuoden aikana mulla on ollut ylivoimaisesti eniten käytössä Marc by Marc Jacobs Totally Turnlock Shifty ja se nyt vaan on täydellinen laukku johon mahtuu koko omaisuus.


Ja nämä kaikki on yleensä mukana:

Meikit pysyy Longchampin pussukan sisällä aina sillon kun ne on mukana, Musta kiiltonahka lompakko, pitäisi itseasiassa ostaa uusi sillä tuo alkaa hajota. Tällä hetkellä oli näemmä myös kahdet aurinkolasit mukana, mutta yleensä siis vaan yhdet. Ihana kun alkaa olee niin aurinkoista, että voi pitää aurinkolaseja! Pinnejä, ponnareita, Finnkinolappu, koti- sekä autotalliavaimet, kalenteri, huulirasva, käsirasva, huulikiilto, työavaimet, kuulokkeet ja viimeiseksi vielä mun uusin ylpeys eli muutama päivä sitten ostettu kosketusnäyttöpuhelin joka kulkee mukana Marc by Marc Jacobs pussukassa! Vaikka tuo onkin ihan peruspuhelin niin oon hyvin ylpeä siitä, koska se on mun ensimmäinen omaostama puhelin! Muhun ei oo luotettu oikein näiden tekniikka-asioiden kanssa ja vaikka mulla on elämäni aikana ollut 5 puhelinta ennen tätä niin vain yhden olen itse edes valinnut. :D Joten uuden puhelimen osto merkitsi minulle hillitöntä itsenäistymistä! Haha.

Näiden tavaroiden lisäksi laukussa on yleensä myös sitten joko pokkari tai järkkäri mukana! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama kännykkä ja se on ihan hyvä, paitsi mun onnella siihen tuliki sitte akkuvika. Eli se akku tilttaa satunnaisesti noin tunti heti latauksen jälkeen :)

    VastaaPoista
  2. Petra: Toivottavasti toi toimis moitteettomasti. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -