Got the keys

Mä oon tässä parina päivänä ollu vaan töissä ja tänään töiden jälkeen hengaillu koko päivän isoveljen ja hänen tyttöystävänsä kanssa. Ollaan shoppailtu, shoppailtu, käyty italialaisessa ravintolassa syömässä, shoppailtu ja shoppailtu vielä vähän lisää. En muista millon viimeksi olisin vietättäny yhtä monta tuntia keskustassa kuin tänään. Ostin yhden paidan jota oon himonnu puoli vuotta, sohvatyynyt mitkä on pitäny ostaa vuoden ajan ja lisäksi ostin auton avaimille oman avaimenperän.

Ja sehän löytyi mistäpä muualta kuin Mulberryn alesta.
Simppeli nahkainen sydän, mä tykkään! :)

Mä oon vähän hullaantunu näiden alejen kanssa, mutta oikeastaan en ole ostanu mitään mitä en ole suunnitellut aikaisemmin ostavani, joten siinä mielessä erittäin onnistuneita ostoksia! :)

8 kommenttia:

 1. paljo tolla oli hintaa? :)

  VastaaPoista
 2. essi: Paljon liikaa, mutta kun on iskeny silmät johonkin tiettyyn eikä muu käy niin minkäs teet. :D 49e

  VastaaPoista
 3. Ihana avaimenperä, mutta kun ajattelee niin aika kova hinta avaimenperästä :P Mutta niinkuin sanoit että minkäs sille voi :P

  VastaaPoista
 4. Tiia: No niimpä ja miettii vielä, että toi on alennettu hinta! Haha! Mutta eipähän tarvi vaihdella avaimen perää sitten ollenkaa ku on semmonen mistä oikeesti tykkää! ;)terv. Lotta jonka kotiavaimet roikkuu Haribon joulukalenterista tulleessa muovinallessa. :DD

  VastaaPoista
 5. ostat kyllä niin paljo kaikkea turhaa merkkikamaa. ei sitten halvempi kelvannut?

  VastaaPoista
 6. "Anonyymi sanoi...
  ostat kyllä niin paljo kaikkea turhaa merkkikamaa. ei sitten halvempi kelvannut?"

  No se mikä on turhaa toiselle, ei välttämättä ole sitä toiselle :D. Sama asia pätee moniin muihinkin asioihin kuin vaan materiaan.

  Ihan kiva tuo avaimenperä, onhan sillä tietysti hintaa.

  Itse en oo oikeastaan alennusmyynneillä vielä käynyt. Parit collegehousut löysin kyllä, mutta ne on turhan paksut näille ilmoille.

  VastaaPoista
 7. I'm Lacking: Ihan totta! Isoveljen kanssa esimerkiksi väitellä monesti mitä järkee on ostaa tonnin kitara kun hän taas ei ymmärrä parin sadan laukkua. :D No vielä ehtii aleihin kun ne kestää koko heinäkuun!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -