Business

Työssäni hyviin  puoliin kuuluu myös se, että näen päivittäin erittäin tyylikkäitä ihmisiä. Huonoa siinä on ehkä se sitten, että inspiroidun heistä ja huomaan vaatekaapissani jäätävän tyhjän aukon jonkun vaatekappaleen kohdalla.


Tänään näin tämän tyylisen asun ja en voinut kuin ihailla minkälaista tyylikkyyttä. Nyt kun minusta tulee Tradenomiopiskelija niin tietysti tarvitsen myös Businesstyylin! Tuon laukun kanssa kävi jo näin alkumetreillä vähän köpelösti kun iskä ilmoittikin ettei sittenkään lennä Lontoon kautta. No sitten selvisi, että laukun voisi mahdollisesti ostaa myös Helsinki-Vantaan lentokentältä. Onko kenelläkään kokemusta Mulberryltä sieltä? Mä en ymmärrä miten oon missannu koko liikkeen enkä ole koskaan siellä käynyt, vaikka matkustan kuitenkin lentokoneella muutamia kertoja vuodessa.

Olen myös kehittänyt nyt pakkomielteen tuollaiseen siniseen puseroon ja istuvaan mustaan bleiseriin. Musta bleiseri minulta löytyy jo boyfriend-mallisena ja vajaamittaisilla hihoilla, mutta nyt olisi tarkoitus hankkia pitkähihainen ja istuva bleiseri. Niin kuin meidän vaari minulle eilen sanoi "Meidän Lotasta tulee sellainen liikenainen".

16 kommenttia:

 1. Kollaasissa on kyllä mahtavan tyylikäs business -tyyli.

  Jos oon oikein ymmärtänyt/muistan niin Mulberryn liike taitaa olla siellä puolella josta lähtee Euroopan ulkopuoliset lennot. En ainakaan sitä ole nähnyt siellä Euroopan lentojen puolella.

  VastaaPoista
 2. Reetta: Joo niin mäki oon ymmärtäny, mutta kun oon monesti lentäny jenkkeihinkin ja silti en oo nähny Mulberryä. :D

  VastaaPoista
 3. Kollaasissa on kyllä justiinsa sellaisia elementtejä, joista itekin tykkään. Harvoin tuommonen kokonaisuus näyttää pahalta. ;) Ite olen tällä hetkellä valkoista silkkipaitaa vailla. Uutukaiselle mustalle bleiserillekin olisi käyttöä. :D

  VastaaPoista
 4. Niina: Mä ostin just "silkki"paidan, mutta sen hihat onki mulla liian leveet ja näytän vähän lihapullalta siinä, haha.

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvän näköinen tuo asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä sinne Mulberryn kauppaan pääsee ihan kaikki, se on vaan niin kaukana että harvemmin eksyy niin pitkälle.

  nimim. viime kesänä bulgariaan mennessä oli viimeisin portti siellä päässä..

  VastaaPoista
 7. Mulberry löytyy juurikin kakkosterminaalista eli Euroopan ulkopuolelle lentävät :-) En oo varma onko ihan liike vai onko tuotteita myynnissä ihan vain jossain kaupassa muiden seassa - veikkaan kuitenkin ihan omaa liikettä! :-)

  Ah, tuollaista hihatonta paitaa ihastelin tänään ja taidankin hakea sen huomenna kun kaupungille tänään taas suuntaan :-) Ranteesta tosin löytyy tuo MBMJ-rannekoru valko/kultaisena! Super kaunis, tekisi muussakin värissä mieli :-)

  VastaaPoista
 8. WOW
  I ♥♥♥ this business style!!!

  xoxo
  http://miss-philo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Pitää käydä kyllä itekki kurkkailemassa ens kerralla. :)

  Anonyymi: Joo mäkin oon bongannu tommosen sinisen paidan Gina Tricotista, mutta jotenkin en saa aikaseksi ostaa sitä. :D Sun MbMJ-koru on varmasti ihana! :>

  PHILO: Me too! :)

  VastaaPoista
 10. tollanen samanlainen laukku jäljennöksenä löytyy lindexistä ja/tai kappahlista, en tiiä ruskeesta mutta musta ja pinkki ainakin löytyy!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Kiitti vinkistä, mutta itse olen ton aidon perässä! Lisäksi en ikinä ostaisi koululaukuksi tekonahkaa olevaa laukkua mitä varmasti nää Lindexin/KappAhlin laukut on! Been there done that, ei kestä mitään painoa! :>

  VastaaPoista
 12. Hei, tiedätkö kuinka paljon hintaeroa tuolla Mulberryllä on ostettaessa lentokentältä verrattuna esim. netistä tilaamiseen?

  VastaaPoista
 13. Anonyymi: En ole ihan varma, mutta käsitykseni mukaan alvit lähtee pois, eli 23%. :)

  VastaaPoista
 14. Ihanan tyylikäs kollaasi!
  Ilomielin minäkin pukisin nuo ylleni :D

  Opiskeluintoa syksyyn!:)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -