THE hair

Kuinka yllättävää on, että olen jo nyt kyllästynyt mun hiusväriin? Tarkoitushan olikin tästä vaalentaa jossain vaiheessa vähän lisää, ja, että tää ois ollu vaan tällanen välietappi.

Audrina Patridgella on mun unelmien hiukset. Varsinkin vasen ylärivissä on mun mieleen. Haluaisin vaalentaa mutta en uskalla tehdä kotiblondausta enää enkä uskalla mennä kampaajalle, koska kampaaja luultavasti pakottais mut leikkaamaan 5cm latvoista. Voivoi, on tää elämä hankalaa!

6 kommenttia:

 1. Minä tein viimeksi folioraitoja ainoastaan hiusten päällyosaan, kun koko pään väri vetäisi liian tummaksi. Ja yleinilme vaaleni todella paljon, eli korjaiusliike toimi :) Laimensin myös raitapaketin hapetteen puoleen. Hyvin hiukset kestivät värjäyksen vaikka koko pään raidotuksia on jo useampi takana. Sama homma täällä, että latvoihin ei kosketa!! Juuri leikkaisn sentin verran 1½v jälkeen itse :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tanja: Haluisin vaan tän pohjankin tommoseks enemmän vaaleanruskeaksi, haha. :D

  VastaaPoista
 3. Vaalenteleminen on kyllä tarkkaa puuhaa. itse olen onnistunut omassa projektissani täydellisesti, mutta kyllä se vaati kärsivällisyyttäkin. Itse tosin vaalenain tukkani ihan vaaleaksi :)

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Sinulla on todella ihana blogi, jota luen säännöllisesti ja olet erittäin upea nainen!
  Värjäilin muutamia vuosia sitten omaa tukkaani kaupan mustalla värillä, mutta sitten kyllästyin ja viime vuoden alussa minulle tehtiin värihuuhtelu ja raitoja. Tukkani kyllä kuivahti käsittelyssä (varsinkin, kun luonnonkihara tukkani on melko arka), mutta olin suht tyytyväinen lopputulokseen vaikka latvat punersivat. Kyllästyin kuitenkin puolen vuoden jälkeen ja vetäisin kylmällä tummanruskealla takaisin tummaksi. Huhtikuussa kävin sitten raidoittamassa tukkaani ja heinäkuussa kävin 2 kertaa laitattamassa raitoja ja en voi kuin kehua! Olen niin rakastunut tähän vaaleampaan lookkiin, enkä enää värjää mustaksi/kovin tummaksi :) Raidoittamalla tullut lopputulos on MILJARDI kertaa parempi kuin värihuuhtelu yms ja joka vaiheen jälkeen tukka on näyttänyt hyvältä.
  Sinun kannattaa aikaa varatessa mainita, että vain värjäys ;) ja sanoa vielä kampaajalle mennessä "ja multahan ei sitten leikatakkaan tänään" :D
  Kokeilisit vaalentaa -vaikka sinulla onkin siniset silmät ja supertasainen iho ;) - niin olen sitä mieltä, että vaaleampi lookkikin sopisi sinulle kuin hansikas käteen!
  Ei muuta kuin tsemppiä hiuspähkäilyihin!

  VastaaPoista
 5. Tiia: Niimpä, onneksi tohon väriin ei menis niiiin paljon aikaa mutta ku oon kaikki nyt heti -tyyppi nii tää on hankalaa. :D

  Anonyymi: Voi kiitos kauniista sanoistasi! :> Ehkä mä varaankin sitten ajan kampaajalle raitojen laittoon. :)

  VastaaPoista
 6. vaalentaminen on tosiaan haasteellista ja viiie aiiikaa! :) itse vuosi sitten aloitin mustasta vaalentamaan ja nyt sitten onkin ollut jo viime loppu talvesta saakka tämmöiset kultaan taittuvat blondit :) ! mutta onnea sulle, toivottavasti onnistut! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -