Syysgarderoobia

Yksi lukija toivoi, että tekisin syysvaatehankinnoista postauksen joten mä väsäsin kollaaseja siitä mistä mun mielestä kiva syystyyli syntyy!

Tietyt vaatteet ja asusteet ovat samat vuodesta toiseen ja tulevat joka syksy minun elämääni. Nämä ovat: Nahkatakki, minulle se on bikermallinen. Nahkakäsineet, en tiedä mutta minusta niissä on jotain hurjan naisellista. Kumisaappaat, suosittelen oikeasti hankkimaan siistit ja mieluisat joilla kehtaa ihan keskustan kaduillakin tallata. Säästää nimittäin niin monet kengät kastumiselta ja sitä kautta pilalle menemiseltä. Nilkkurit, bootsit ja huivit, love it.

 Neuleet ovat myös ihan ykkösjuttu ja tälle syksylle ajattelin hankkia ainkin beigen neuleen ja palmikkoneuleen. Tälle syksylle ajattelin myös hankkia tummansinisen midihameen. Sopiva on jo löytyt monta kuukautta sitten H&M:ltä, mutta jotenkin olen jäänyt odottamaan. Mustan maksihameen ja leveälahkeiset farkut. Ei mitään bootcut-farkkuja vaan ihan oikeesti aidosti leveälahkeiset farkut. Taisin vähän salaa rakastua niihin Acnen farkkuihin jotka oli jalassa Helsingin Sanomien kuvauksissa. Löysin ihan hienot sellaiset tänään myös Cheap Mondayltä, pitää varmaa käydä ihan sovittamassa!

Siinä ne tärkeimmät mielen päällä olevat jutut taisivat olla. Paitsi pipot ja semmoset, niitä en oo kerenny vielä miettiä! Kuten näkyy, syystyyli tulee minun kohdalla näyttämään väritykseltään kovin rauhalliselta ja jotenkin musta se on tosi kivaa, koska oon vähän kyllästyny kaikkiin kesän väreihin jo. Tänään sovitin Zarassa alessa muutamaa värikästä bleiseriä jotka oisin niin halunnu kesän alussa, mutta nyt tuntui, että ei. Ei enää kirkkaita värejä kuten pinkkiä ja punaista. Joten oikeastaan olen aika innoissani syksyn suhteen. Mahtuuhan siihenkin monta kivaa asiaa vaatteiden lisäksi kuten: ystävien häät, oulureissu, poikaystävän kanssa viisivuotispäivä ja kaikista paras: minun synttärit! ;)

Joko joku muukin odottaa syksyä salaa edes vähän? Tai edes syysvaatteita? 


Kuvat: Mulberry, Asos.com, H&M, Topshop, Nelly.com, Acne, Stockmann.

1 kommentti:

  1. Syksyhommat pyörii jo varmasti monella mielessä varsinkin näiden ilmojen takia, vaikka eihän sitä tiedä vaikka vielä tulisikin lämpimämpiä päiviä :) Toisaalta odotan syksyä ja koulua ja toisaalta saisi tämä loma vielä jatkua :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -