Tuoksuvat huulet

Mulla on huulikiiltoja enemmän kuin tarpeeksi mutta en vaan voinut vastustaa näitä Maybellinen Colorsensational Luscious lipgloss -huulikiiltoja kun näin polkkakarkin kuvan tuubissa!

Yleensä en käytä mitään muuta kuin mattakiiltoja, mutta näiden kohdalla en edes välittäny glitteristä tai edes väristä! Tuoksut oli niin hurmaavat, että oli vaan pakko saada! Ja huulilla nää ei sitten näyttänytkään ollenkaan glitterisiltä vaan oikein hyvältä!

130 Crushed Candy ja 160 Treat Me Sweet. Hintaa 5,90e/kpl.

Mulla oli koko lukion ajan sellainen vaihe, etten välittänyt ollenkaan käyttää huulikiiltoja tai -punia vaan ihan huulirasvalla ja luonnollisen näköisillä huulilla mentiin. Nykyään melkein joka päivä on joko huulikiiltoa tai -punaa huulilla ja tuntuu jotenkin orvolta jos ei niitä ole. Joten ei kai näitä tuubeja voi sitten olla liikaa? ;)

5 kommenttia:

 1. Maistuuko eri värit ereille (huoh mikä sana:D) ?

  Ja siihen sun postikommenttiin voisin sanoa, että oon yllättyny! :D Mulle se täti oli ainakin ihan mukava. Ehkä ne muut on tylsempiä, en tiedä. Näkee sitten kun seuraava paketti saapuu :D
  Mä siis kävin siinä jossain gyldeeninkadun postissa. Tai joku sellanen katu, sinne päin ainakin.

  VastaaPoista
 2. Tiia: On! ;)

  AnsQ: Joo maistuu. :D Joo voin tarkentaa vielä, että siellä on pari kivaa työntekijää, esimerkiksi tänään ne kivat oli töissä. :D Mutta sit on pari jotka on aina mulle jostain syystä tosi tylyjä. :D

  VastaaPoista
 3. Noi on kyllä älyttömän hyviä :)
  Maistuu vaan niin hyvälle että meinaan aina lipasta ne pois!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -