Uutta meikkipussissani

Mä en olekaan esittellyt ollenkaan täällä paria viimeaikaista meikkihankintaani joista olen tykännyt kovasti.

Toisen ostin tosin jo pari kuukautta sitten ja se alkaa jo olla puoleksi käytetty, mutta siis Yves Saint Laurentin Blush Variation, joka oikeastaan tarttui mukaan joskus Stockmann Beautyn alennuksesta kahdeksalla eurolla vain sen vuoksi, että oli niin halpa. No ensikokeilun jälkeen olin vähän pettyny, koska olen tottunut siihen, että poskipunassa on paljon pigmenttiä ja tässä ei niinkään ole ja on enemmänkin aurinkopuuterin sävyinen poskipuna. Opin kuitenkin nopeasti tykkäämään tämän antamasta luonnollisesta lookista ja olen käyttänyt tätä parin kuukauden aikana joka päivä. Siinä ehkä syy miksi pieni rasia on tyhjentynyt nopeasti. Sen verran pieni ja nopeasti kuluvaa tämä on, etten kyllä oikeaa hintaa (muistaakseni jotain 40e yläpuolella...) tästä maksaisi mutta ihanaa se on silti!

Toisen ostoksen tein aikaisemmin tällä viikolla. IsaDoran Bronzing powder sävy Highlight Bronze 44. Olin oikeastaan iskenyt silmäni erääseen toiseen hohtavaan aurinkopuuteriin, mutta koska sen hinta oli niin korkea päätin löytää edullisemman version ja löysinkin sitten myyjän avustuksella tämän. Tämän kanssa pitää olla varovainen ettei kasvoista tule ihan liian tummat, koska väri on todella tumma mutta jos  puhaltaa kerran siveltimestä pois ylimääräiset ja sen jälkeen levittää niin tulee nättiä jälkeä!

Käytän varjostuksiin matta-aurinkopuuteriani mutta tämä toimii loistavasti korostamiseen! Halusin nimittäin hohdetta antavaa aurinkopuuteria, en glitteristä. Ne on mun mielestä hirveitä. :D  Hintaa tällä oli muistaakseni n. 14 euroa.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -