You bleed just to know your alive

Neljä yötä jouluaattoon niin mä ajattelin, että voisin pikkuhiljaa palautua tähän blogimaailmaan! Olen älyttömän hämmästynyt teistä kaikista ihanista lukijoista jotka olette vierailleet täällä, vaikka blogipostauksia on tullut joulukuussa hurjat kolme. Silti kävijätilastot on näyttäny ihan huikeita määriä kävijöitä! Kiitos siitä! :)

Mulla on tänään logistiikan tentti iltapäivällä ja se onkin viimeinen tentti tälle vuodelle! Oon lukenu ihan sairaasti... tai sitten en. Helöööy uusintatentti! Tentin jälkeen duuniin, enää 3 päivää töitäkään jäljellä ja sitten tämä kuuden päivän työputki on ohi ja lennän Ouluun vanhempieni luokse. Viikko kotikodissa tulee todellakin nyt tarpeeseen! Odotan joululomalta paljon hyvää ruokaa, perheen kanssa yhdessä oloa joka on minulle aika harvinainen käsite nykyään sekä niiden ihanien ystävien näkemistä jotka asuvat aivan liian kaukana! Joulu on niin ihanaa aikaa kun kaikki jotka asuvat ihan eri puolilla maailmaa tulee kotiin muutamaksi päiväksi ja saa nähdä kaikkia kun muuten aikataulut menee niin pahasti ristiin.


10 kommenttia:

 1. Itselläni on kouluhommat jo pulkassa tälle vuodelle :P

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen selaillut sun vanhoja kosmetiikkapostauksia ja mietin että kuinka peittävä toi make up storen meikkivoide on tosi punertavalle iholle?:D Käytätkö sen alla jotain pohjustusta?
  Niin ja kiva että päivittelit taas pitkästä aikaa:)

  VastaaPoista
 3. Tiia: Mullakin nyt! Jee. :D

  Anonyymi: Se on kyllä tosi peittävää! En oo käyttäny sitä vaan pitkään aikaan taas. En osaa sanoo punertavalle iholle, koska itellä ei sellaista ole, mutta toimii aika varmasti kyllä! :)

  Anonyymi: Näin kävi. :)

  VastaaPoista
 4. voi eii miks erositte? :/

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Ihan yhteisymmärryksessä, mutta se on niin henkilökohtainen asia etten aijo sitä sen enempää puida täällä blogissa, varmasti ymmärrät. :) Mutta mulla on kuitenkin hyvä olla!

  VastaaPoista
 6. Pahoittelut tästä tapahtuneesta, niin se vaan joskus on että täytyy jatkaa elämää erillään :( Hyvää joulua ja koita rentoutua!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Sitä samaa sinne! :)

  VastaaPoista
 8. Meettekö siis sun poikakaverin kans molemmat sun kotiin jouluksi?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: H menee omaan kotiinsa. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -