Saaristoelämää

Nyt kun on vihdoin tää kahden viikon kesäloma alkanut niin lähdettiin poikaystävän kanssa eilen mökille hengaamaan vanhempieni ja San Diegosta tulleiden perhetuttujen kanssa. Käytiin ennen mökille menoa Tammisaaressa, joka on muuten ihana kesäkaupunki.


Mökin rauha, hyvä ruoka, perhe, ystäviä ja livemusiikkia terassilla. Tästä ei paljon kesä parane! Harmi ettei säät oikein suosineet vaan. Eilinen ilta venyi aamuun asti kun nähtiin kaveriani joka lomailee naapurimökissä ja tänään ajeltiin sitten illasta takaisin Helsinkiin.

Huomenna suunnataan kavereiden kanssa Kotkaan mökkeilemään ja sen jälkeen lauantaina Kirkkonummelle, sunnuntaina luultavasti omalle mökille ja keskiviikkona vielä poikaystävän kanssa Kööpenhaminaan! Huh, tällä lomalla ei hirveesti kotona löhöillä!

5 kommenttia:

 1. Loving the hair! Ps. när kommer du o hälsa på i lojo?/ Miksu

  VastaaPoista
 2. Miksu: Hihi tack! Åkte faktist förbi Lojo igår men ja måste köra bakom pappas bil så ja kunde int stanna! Men då sa ja ti Joonas att vi måst nog fa ti Lojo nån dag! :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa tänne Kotkaan :)
  Ei oo kyllä luvattu mitään parhainta keliä taaskaan...
  Tuutteko Santalahteen vai minne (ei oo pakko kertoa) :)
  Ja jos meinaatte poistua mökkiympäristöstä ni kantsii ehottomasti käydä tsekkaamassa Sapokka ja sen ympäristö (tosi nätti paikka), ei voi sanoa puistoksi mutta anyways :)

  Terkuin, yksi kotkalainen lukijasi :>

  VastaaPoista
 4. Hauskaa lomaa ja matkaa. Köpis on mahtava. Näyttää niin epäreilun ihanalta ja onnelliselta lomaidylliltä.:D T. Inttileski

  VastaaPoista
 5. Eve: Kotkassa oltiin vaan mökillä kun oli vähän kiire aikataulu mutta ens kerralla käydään varmasti tutustumassa kaupunkiin myös! ;)

  Tuittu: Kiiitos! :) Hihi koita kestää leskeilyä!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -