Sneakers with heels

Trendi johon en luullut koskaan, että ihastuisin. Köpiksen matkalla huomasin, että kaikissa kaupoissa myytiin näitä ja sanoinkin poikaystävälle ekana päivänä, että en ikinä haluais tollasia. No vikana päivänä vaihdoin mielipiteeni siihen, että "mun on pakko saada tollaset".

Omat kenkäni ovat siis ostettu Kööpenhaminasta jostain kenkäkaupasta ja merkki on Blink. En osannut päättää kumman väriset haluan joten päädyin sitten ostamaan kahdet parit. Nämä maksoivat n. 50e pari joten huomattavasti vähemmän kun mitä tämän tapaiset suomessa maksavat.

Mulla on tapana ihastua sellasiin "niin rumat, että ne on jo siistit"-juttuihin, mitä mieltä siellä ollaan tästä kenkätrendistä?

8 kommenttia:

 1. Itselleni en oikeen osaa tuollaisia kuvitella, mutta en minä muuten niitä tuomitse.

  VastaaPoista
 2. Tiia: Niin omasta tyylistähän se tietysti on kiinni, että mikä sopii ja mikä ei! :)

  VastaaPoista
 3. Musta noi on kivoja, mutta Suomesta en oo vielä löytäny yhtä täydellisiä, enkä raaskisi heti toisia netistä tilata!;)

  VastaaPoista
 4. Kerkesin jo berliinin matkalla ihmetellä, että mikä tää tämmönen trendi oikeen on ku joka paikka täynnä korkkarilenkkareita. Nyt niitä on jo suomessakin melkein jokaisella kenkäkaupan hyllyllä. :) Itelle ei oo ainkaan vielä oo syttyny että miten nää kaks toimii yhessä. Mutta voittaa nää ehdottomasti ne converse-piikkikorko hullutukset. :D

  VastaaPoista
 5. Kertu: Joo ne converse-piikkikorot jättää kyllä traumat ku sellaset näkee. :D

  VastaaPoista
 6. Onko nuo hyvät kävellä ja vastaako hyvin kokoaan? :-) Noi on niin makeet!

  -Fox

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Vastaa hyvin kokoaan, mä nimittäin otin 39 kun jalat oli vähän turvonnu köpiksessä koko päivän kävelemisestä, mutta kotona sit huomasin et se oma 38 ois ollu parempi. :S Ja on ihan sairaan hyvä kävellä, ei tunnu ollenkaa ku ois korkkarit jalassa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos vastauksesta. :-)

  -Fox

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -