Maanantai

Noniin palataan maanantaihin kun olin lähdössä koululle kunnes tajusin ettei luentoja ollutkaan. No siitä tuli sitten vapaapäivä iltaan asti kunnes menin töihin. Käytiin sitten Joonaksen kanssa keskustassa vähän kaupoissa ja Vapianossa syömässä lounasta.

Farkkupaita 2nd hand/Benetton, housut Zara, t-paita Stradivarius, kengät Monki, laukku Michael Kors ja huivi Espanjasta.

Vapiano on yks mun suosikki lounaspaikoista. Syön aika Bolognesen Linguine-pastalla, koska se on vaan niiin hyvää ja pelkään ottaa riskin ja jos se ruoka ei oiskaan yhtä hyvää ku toi. :D
Tänään onki ollu vähän inhottavaa kun tuon rakkaan lemmikin poismenon lisäksi mä oon kipeenä. Joten yksin kotona oleminen ei oo just nyt se kivoin asia maailmassa. Sillon kun on tekemistä ja seuraa niin kaikki tuntuu ihan hyvältä, mutta heti kun olen yksin kotona ja alan miettimään asioita niin alkaa itkettää. Huh huh. Huomenna pitäisi vielä jaksaa saikulla olla. Sanoin kuitenkin jo töihin, että mähän tuun viikonloppuna töihin, koska mä en kestä olla vaan yksin kotona. Mutta katsotaan nyt olotilan mukaan!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa maistaa muitakin pastoja, varsinkin pestopasta on mun mielestä ihan sairaan hyvää! Mä oon kanssa ihan koukussa Vapianoon, sinne on ihan pakko päästä syömään aina kun tulee käytyä helsingissä! :)

    VastaaPoista
  2. Villiina: Pestosta mä kyllä tykkään, joten se on varmasti hyvää! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -