15102012

Mitä mä oonkaan kokenu viime viikon aikana?

- Oon käyny ensiapukurssin, joten läheiseni, ootte turvassa mun seurassa. ;)

- Oon tehny koulun ohella töitä kun hullu, mutta ajatus siitä, että nyt mulla ei oo loppuvuoteen töitä on motivoinu mua hurjasti! Nyt keskityn loppusyksyn vain opiskeluun ja se tuntuu mahtavalta, vaikka joudunkin sen melko rahattomana sitten tekemään.

- Kelannu, että oonko aikuistunu kun ostin Hulluilta päiviltä ainoastaan meikkisieniä, macaronsleivoksia ja lohta. Ja olin näistä ostoksista hurjan innoissani.

- Viettänyt äitini kanssa aikaa viikonloppuna. Käytiin mm Kappelissa syömässä joka oli törkee pettymys. Melkeen 40e pihvistä joka oli vain ihan ok. No eilen käytiin sitten äidin ja Joonaksen kanssa Aleksanterin teatterissa katsomassa Aladdin joka oli ihana ja sitten Gastonessa syömässä joka taas oli ihan mahtava ravintola! Olin todella tyytyväinen pihviini.

- Saanut häneltä tuliaiseksi Jenkeistä Victoria's Secretin Yoga housut ja paidan.
- Harmitellut ettei housujen söpö vyötärökaistale näy paidan alta treenatessa.

- Harmitellut äitini kanssa myös sitä, että Victoria's Secrettiä ei löydy suomesta kunnes sain loistoidean tilata nettikaupasta isoveljeni osoitteeseen paketin jonka hän voi sitten tuoda Jenkeistä tänne kun tulee jouluna Suomeen. Säästää tullit ja hurjat postikulut! Tai niin mä ainakin luulen, en nimittäin oo koskaan mitään sieltä tilannu!
- Saanut myös äidiltä Conversekokoelmaani valkoiset Converset jotka on huomattavasti tylsemmät kun ne turkoosit mitkä Joonas sai, mutta nää on ehkä mun tyylille vähän uskollisemmat. ;)

- Mietiskellyt, että oompa vanha kun mulla on jo kolme vuotta ollut ajokortti.

- Haaveillut ulkomaanmatkasta joskus ensi vuoden puolella.

- Juonut tän syksyn ekat glögit! Ahh mä rakastan glögiä joten olin innoissani kun sitä eilen oli tullu meidän lähikauppaan! 

- No glögistä päästään jouluun ja siihen, että varasin lentoliput itselleni 21.12-27.12 Ouluun kotiin! 

- Ja siihen, että Joonas tulee meille myös Joulupäivänä, ongelma on vaan se, että Joulupäivänä ei kulje yhtäkään lentoa. (?!?!) 

Että semmosia ajatuksia ollu kuluneella viikolla mielessä, seuraavaksi syön jotain ja lähden salille treenaileen! Ihanaa viikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Hei vähän söpö tuo victoria's secretin asu, harmi tosiaan että Suomesta niitä ei saa! Mäkään en löytänyt hullareilta muuta kuin suklaata ja yhen kynsilakan.

    VastaaPoista
  2. Hanilo: No jääpähän ainaki rahaa joululahjoihin ku ei ostele itelle kaikkee turhaa hullareilta. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -