Here we go again

Katsaus hektiseen elämääni. En pysty edes kuvittelemaan miten olisin selvinnyt viime ja tästä viikosta jos olisin ollut töissä kaikkien koulutehtävien lisäksi. Tällä viikolla olen tainnut kuulla kaikilta ystäviltäni koulussa lauseen "olispa tää viikko jo ohi", no kohta se on, thank God! Sen siitä saa kun jättää kaikki esseiden palautukset viime tippaan!
No oon mä ehtiny käydä muotimessuillakin ja ostaa uudet mustat farkut H&M:ltä hintaan 12,95€. Muuten oonkin tainnut istua Macbookkini edessä kirjoittaen joko Event planning handbookkia, Italian taloustilanteesta tai mites tää viimeisin, 10-20 sivua taloustieteestä missä pitää käsitellä yksi kokonainen kirja joka on kokonaisuudessaan yli 500 sivua. Tai sitten tehny photoshopilla suklaapakkauksia ja tullut hulluksi kun se ei tahdo tehdä niitä yksinkertaisia asioita mitä haluaisin, että se tekisi. Kysyitte joskus millasta mun opiskelu on, no tollasta. Rentoa siihen asti, että on liikaa samaan aikaan.
Tänään pidin sitten puhelimen suljettuna iltapäivään asti, koska en rehellisesti jaksanu ajatella mitään vaan vain olla. Siivottiin poikaystävän kanssa vähän varastoa ja haettiin talvitakit käyttöön. Asukuvat on otettu viime viikolla, enää en nahkatakilla oikein pärjää. Nytkin illalla mittari näytti vaan muutamaa plussa-astetta! No anyhow iltapäivällä viimein ku kaverit sai mut kiinni sitten niin lähdin katsomaan kaverin kanssa kämppää ja syömään uuniperunaa Picnikkiin. Onneksi ystävänikin oli sitä mieltä, että tänään ei jaksa edes ajatella esseiden kirjottelua joten ei tullu sitten niin huono omatunto sluibailusta. Sieltä jatkoin sitten bussilla eksäni/hyvän ystäväni luokse Laruun katsomaan elokuvaa. Vaikka viihdyn Ullanlinnalaisena kovasti, niin täytyy kyllä myöntää, että Lauttasaareen meneminen tuntuu kovin kodikkaalta kun siellä itsekin niin pitkään asuin.

Takki Mango, tekoturkisjuttu ja farkut H&M, laukku MbyMJ, neule Tommy Hilfiger ja kengät Converse

Huomenna onkin sitten mentävä koululle vähän kirjottelemaan, pitämään presentaatiota ja toivomaan, että tää viikko nyt nopeesti ois ohi! Toivottavasti teillä muilla on ollut vähän rennompaa viimeaikoina! :>

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -