Hyvää joulua!

Ensinnäkin: Hyvää joulua kaikille teille ystäville, perheelle ja ihanille lukijoille! :) Meidän joulu on tänä vuonna vähän erillainen kun isoveli ei olekaan kotona eli ollaan äidin ja iskän kans täällä kolmestaan. Käytiin lenkillä ja saunassa ja tämä päivä menee vaan oloasut päällä ja oikeestaan huomenna vietetään vasta kunnolla joulua kun isoveli, hänen tyttöystävänsä ja Joonas tulee tänne meidän kotiin! Lahjat vaihdetaan ja syödään hienommassa kattauksessa vasta sillon. :) Toivottavasti ensi jouluna saataisiin koko tuo poppoo meille jo aattona, mä kun olen tottunut, että on vähän enemmän ihmisiä ympärillä jouluna.

Blogini täytti muuten juuri 22. joulukuuta neljä vuotta, mutta unohdin sen täysin. Olin 17 kun aloitin kirjottamisen ja nyt olen 21. Hassua. Hirveesti ei oo näkyny kuvia täällä miltä näytin ne vuodet ennen kun olin 17-vuotias mutta eilen siirsin meidän vanhimmalta koneelta kaikki kuvani vuosilta 2004-2009 tähän mun macbookille ja oon nauranu täällä niin paljon näille!

2005 tammikuu-elokuu eli olin 13-vuotias. Kuvien muokkaus mahdollisimman paljon oli sillon maailman siistein juttu!

Seuraavaksi siirrytään siihen aikaan kun olin täyttänyt jo 14 ja elettiin 2005 loppuvuotta ja 2006 elokuuhun asti eli juuri ennen kun täytin 15.

Kuvien joukosta löytyi kuvia vanhoista poikaystävistä ja kaikesta nostalgisesta ja sanotaan, että siirsin koneelleni 5500 kuvaa joten paljon on tuohonkin aikaan tullut kuvattua. Laitan kuvia varmasti 15-17-vuotias ajoista vielä myöhemmin mutta eiköhän tämä nöyryytys tähän asti riitä. :D Nyt jouluherkkuja syömään, vetäkää teki mahat täyteen! :)


2 kommenttia:

  1. Tosi hauska postaus, tälläsiä on kiva lukea. Mutta toi on kyllä hyvällä tapaa kaameeta katsoa omia vanhoja kuvia! :D Ihanaa joulun jatkoa :)

    VastaaPoista
  2. Suvi: No älä vaan. :D Mutta toisaalta mielummin näille nauraa kun, että näitä ei olisi ollenkaan tallessa! Samoin sinne ihanaa joulua!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -