Haaste&Asu&Myytäviä juttuja

Mä olen nyt tässä pari päivää kärsinyt aivan jäätävästä kurkkukivusta, mutta tänään päivällä tuntui pitkien yöunien jälkeen, että ollaan jo voiton puolella. Ei kyllä ihme, koska Joonas on syöttäny mulle semmoset määrät vitamiineja ja olen suihkutellut koko ajan kurkkusuihketta. Se on muuten ihan loistava tuote! Käytiin sitten iltapäivällä ruokakaupassa ja hakemassa Kodinykkösestä eteisen uusi tummempi matto kun tuo vanha ei oikein tykänny noista rapakeleistä mitkä tuolla ulkona vallitsee. Alempana tämän päivän asua!

Sain Jenniltä muutama päivää sitten pienen haasteen ja luulen, että olen tällaisen tai ainakin saman tyyppisen joskus tehny mutta antaa nyt mennä kun ei mulla ole muutakaan kirjotettavaa tänään! :) Eli kahdeksan satunnaista asiaa minusta:

1. Mä pelkään verta ja neuloja. Paljon.

2. Mä en oo koskaan ollut mitenkään kauheen hyvä koulussa, silti kirjoitin M-paperit ylioppilaskirjoituksia. Oon siitä salaa vielä innoissani näin 3 vuotta kirjotusten jälkeen. ;)3. Mä en voi kuvitella, että kotona meidän sängyssä olisi muuta kun vaaleita lakanoita. Valkoista, beigeä, vaaleansinistä... olisi myös vaaleanpunaista ehkä jos poikaystäväni sen hyväksyisi. ;) Jotenkin mun mielestä sängyssä kuuluu olla rauhallinen tunnelma kun nukkuu eikä mitään räikeitä ja rauhattomia lakanoita pilaamassa sitä.

4. Mä olen lyhyen elämäni aikana harrastanut muutamaa eri tanssia, lenkkeilyä, uintia, ratsastusta, pianon soittoa, kitaran soittoa ja kuntosalia. Ja varmaan vielä jotain muutakin joka ei vaan oo jääny muistiin.

Farkkupaita Benetton (2nd hand), farkut Levi's, kengät Blink, huivi Louis Vuitton, laukku Marc by Marc Jacobs ja pipo H&M.

5. Mä oon aika huono syömään. Mulla ei oo siinä minkäänlaista rytmiä ja se onkin mun kehityskohde numero uno nyt! En syö aamupalaa ja joskus unohdan syödä koko päivän aikana ollenkaan (lue: unohdan jatkuvasti). Kun olin nuorempi ja vanhempani olivat matkoilla saatoin olla syömättä kolmeen päivään. En sen vuoksi etteikö ruokaa olisi kotona ollut vaan ihan sen takia, että unohdin kun olin koko ajan menossa. Luulen myös, että en tunne nälkää samalla tavalla kun normaali ihminen. Äidille tiedoksi: Tätä kirjoittaessa syön kuitenkin törkeen hyvää kana-avokadopastaa!

6. Mä olen yöihminen. Ei riitä, että ruokarytmini olisi vain sekaisin vaan niin on myös nukkumisrytmini. Joonas vitsailee usein, että mun pitäis olla yötöissä, koska olen yleensä kolmen neljän aikaan yöllä täysin pirteä. Eilenkin luin vielä muotilehtiä kolmelta yöllä, koska Joonas halusi jo nukkua ja mua ei vaan väsyttänyt. Yleensä valvon siihen aikaan vielä vaikka olisi aikaisempikin herätys.

7. Mä oon 172,5cm pitkä.

8. Mä koen, että elän tällä hetkellä onnellisinta aikaa elämästäni. :) Ja oon sitä mieltä, että kaikki jotka ei koe elävänsä sitä niin: pohdi mihin olet tyytymätön ja muuta se.

Nyt alan käymään läpi vaatekaappejani oikein kunnolla, koska varasin Lauttasaaren Oranssitorilta  kirpparipöydän ja vien lauantaina puolen päivän jälkeen sinne tavarat! Pöytä oli muistaakseni numero 144, mutta en ole nyt ihan satavarma muistanko oikein! Ajattelin sitä ennen kysyä, että kiinnostaisiko ketään ostaa nuo samat kengät jotka on mulla jalassa näissä kuvissa mutta konjakinruskeina? Eli siis NÄMÄ. Kengät ovat ihanat ja todella hyvät jalassa mutta ei vain ole tullut tarpeeksi käytettyä. Itseasiassa olen käyttänyt niitä kerran MYYTY. Entä kiinnostaisiko ketään ostaa Michael Korsin Hamilton Satchel värissä Luggage? Kuvia laukusta TÄÄLLÄ (eli siis tuo ruskea pienempi). Järkeviä tarjouksia otan vastaan sähköpostiini lifeoflotta@hotmail.com. :) LAUKKU MYYTY.

15 kommenttia:

 1. Mua kiinnostain toi Michael Kors Hamilton satchel!!! Minkäslainen olis hintapyyntö? Ja kuinka paljon käytetty? Missä kunnossa on? :)

  Voisitko laittaa sähköpostia Jenzku_1993@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Jenni: sähköpostia laitettu. :)

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaa nuo kengät!

  Laitatko postia? .. Niina.h@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Sähköpostia laitettu. :)

  VastaaPoista
 5. Laukko kiinnostaa...! :) mikaela.j@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Laukku kiinnostaa...! :) mikaela.j@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Skickade redan e-post åt dig ;)

  VastaaPoista
 8. Mua kiinnostaa toi musta mut se ei varmaan myynnissä ;)

  VastaaPoista
 9. wenla: Ei se ei ole myynnissä. ainakaan vielä. ;) Ilmoitan jos asia muuttuu!

  VastaaPoista
 10. Äää, tuo satchel! Jos siinä olisi kultaiset metallit niin juoksisin jo hakemaan ;D Sen siitä saa, kun on päättänyt että seuraavassa ne on kultaiset. Hmh.

  VastaaPoista
 11. plusplus p.s. ostan ton MBMJ heti jos myyt ;)

  VastaaPoista
 12. Elina: Voi ei, harmi. :D Haha se ei ikävä kyllä näillä näkymin tuu myyntiin, sen verran lemppari laukku on kyseessä! ;)

  VastaaPoista
 13. Ootko saanut myytyä satchelia? Aloin pyöritteleen sitä nimittäin mielessä :P

  Mikä sulla on myyntihinta? Laitatko vaikka spostia

  hhheartbeat@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Elina: Laitoin sulle sähköpostia ja kuvia just! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -