The scarf

Pariisissa toteutin myös yhden pitkäaikaisen huiviunelman vihdoin. Sitä väriä mitä olin ajatellut eli sitä vaaleanpunaista valkoisilla pääkalloilla ei löytyny sitten mistään joten tämä toisiksi paras vaihtoehto sai kelvata. ;) Ja se on ihana! Odotan jo niin nahkatakkikelejä jotta tätä vois käyttää!

Ostin tämän Printemps -tavaratalosta ja -10%-alennuskortilla sai tähänkin ihan tuntuvan alennuksen. :)

Tässä nämä minun Pariisinshoppailut sitten oikeastaan oli, kahdet kengät ja huivi. Nojoo näiden lisäksi ostin tavallisen t-paidan Massimo Duttilta ja neuleen Zarasta mutta ne tulevat varmasti näkymään asukuvissa sitten! :) En shoppailut siis paljoa, mutta laatu korvaa määrän! ;)

6 kommenttia:

 1. ootko katsonut netflixistä ensisilmäyksellä? englanniksi how i met your mother. Se on tosi hyvä! :D Barney stinson hahmona on legendaarinen.

  VastaaPoista
 2. Meri: En muuten oo! Kiitti vinkistä. :) Oon katsonut sitä sarjaa enemmänki joskus pari vuotta sitten, mutta en pitkäääään aikaan!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, tää on niiiin ihana! :) Juuri tässä sävyssä ottaisin omanikin ehdottomasti.

  VastaaPoista
 4. Miten onnistuit saamaan tuon -10% ? Itse asuessani Pariisissa en osannut hankkia tuota alennusetua :)

  VastaaPoista
 5. Anniina: Sain hotellilta sellaisen -10%-kortin printempsiin mutta lafayettiin kävin infosta kysymässä ja he antoivat sieltä sellaisen kortin joten oletan, että Printempsin infosta saa samanlaisen myös. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -