Inspiraatio

Mulla on tällä hetkellä pukeutumismotivaatio ihan hukassa. Tai tiedän mitä uutta haluasin mutta heti kun pääsen liikkeisiin niin olen ihan hukassa eikä tee mieli ostaa mitään. Tämän voisi myös luetella hyvänä asiana mutta kun minä nyt nimenomaan haluaisin jotain uutta vaatekaappiin!

Inspiraatiokuvat kehiin siis!

Tässä tyylissä mä rakastan oikeastaan jokaista pienintäkin yksityiskohtaa: nahkatakkia, hametta, vyötä ja koruja mutta kaikista eniten katseeni kohdistuu upeisiin punaisiin asusteisiin ja noihin aurinkolaseihin! Christian Louboutinin niittilaukun ja niittikengät ottaisin vaatekaappini anytime!
Tässä tyylissä pidän nahkatakista ja laukusta. Kukapa ei tuollaista Chanelia laukuksi haluaisi? Tuon tyylisiä nahkatakkeja on saatavilla ainakin H&M:llä mutta vielä en ole raaskinut maksaa 149€ siitä, koska minulla kuitenkin on jo kaksi nahkatakkia jotka ajavat asiansa paremmin kun hyvin. Silti tilaa olisi tuollaiselle missä olisi nuo tikatut olkapäät ja ehkä vähän ryhdikkyyttä olkapäissä jopa? Jäämme siis odottamaan alennuksia. ;) Tykkään myös tämän asun rentoudesta, vaikka housut mä vaihtaisin tässä sitten niihin revittyihin boyfrienfarkkuihin.
Tässä tyylissä pidän sen asiallisuudesta mutta erityisesti tuosta jakusta, tuollainen mun on ehdottomasti saatava vaatekaappiin! Tällainen tyyli voisi olla hyvinkin korrekti sitten ensi vuoden jälkeen kun siirryn opiskeluista kokopäiväiseen toimistotyöhön toivottavasti! :) Nuo aurinkolasitkin on aika huikeat mutta en usko, että ne sopis mun päähän.
Tässä tyylissä pidän keltaisen ja nuden yhdistelmästä. Eikä tuo vihreäkään ole ihan väärin! Erityisesti laukku ja kengät ovat upeita!
 Tässä tyylissä pidän myös kaikesta. Erityisesti laukusta ja muhkean takin ja huivin yhdistelemisestä avokkaisiin! Saisi tulla edes muutama aste lisälämpöä tähän maahan, että voisi pukeutua itse samalla tavalla!
No nuo boyfriendfarkut!

kuvat: carolinesmode.com/stockholmstreetstyle

4 kommenttia:

 1. mun ehdottomia lemppareita on ensimmäisen kuvan nahkatakki kultasilla yksityiskohdilla ja punainen niittilaukku :) juuri tuollaista nahkatakkia oon ettinyt ikuisuuden, toivottavasti mä vielä löydän sellaisen :)

  VastaaPoista
 2. Milla: Mangolla on yleensä aika kivoja takkeja kultaisilla yksityiskohdilla! :)

  VastaaPoista
 3. Mä katsoin ensin nopeasti, että sä oot tossa ekassa kuvassa :) Ihana asu, paitsi hame on ehkä vähän liian lyhyt mun makuun.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mulla on vissiin taipumus laittaa tämmösiin aina itteni näköinen tyyppi, koska aina ku teen tällasia postauksia niin sanotaan toi sama. :D Joo tossa hameessa saattaisi tulla vähän alaston olo!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -