17052013

Viimepäivinä olen tehnyt muutamia juttuja ja lätkäsen nyt muutaman kuvan tähän:

Vähän markkinoinnin lukemista. Ihan vähän ärsytti tänään kun jouduin jättämään tentin kesken jotta ehtisin töihin. Kerrankin kun olin lukenut!

Tein elämäni ensimmäisen suolaisen piirakan (äiti: Ehkä mä oonki vaimomatskua jollekin. ;)). Tuo Pirkan iPad-sovellus on muuten ihan mainio, hyviä reseptejä ja tuo ostoslista josta saa vedettyä yli on todella kätevä.

T
Tänään juotiin aamukahvit (tai no Joonas joi, mä en juo kahvia) taloyhtiön pihalla ja mä niin aijon viettää kesän aurinkoiset päivät mm. tossa. Säädettävät tuolit ja aurinkoa heti aamusta! Ainoa miinus, että tosta paikalta on suora näköyhteys ala-asteen pihalle.

Tenttiin ja sieltä töihin lähdin sitten seuraavassa asussa
Paita Zara, housut H&M, kengät Chanel, laukku DKNY.

DKNY:n laukku on aina valintani sillon kun pitää saada puoli elämää mahtumaan mukaan: tänään se oli pestyt työvaatteet, tentti muistiinpanoja ja penaali. Työvaatteethan siinä tietysti eniten tilaa veivät. PS. Tänään tarkeni jo lyhythihaisessa ulkona. En edes ottanut takkia mukaan.

Nyt tulin töistä juuri kotiin syömään ja kohta lähdetään Joonaksen kanssa jonnekin lasilliselle, alkoi nimittäin molempia vähän viinihammas kolottaa! ;)

Ihanaa viikonloppua kaikille! Minun viikonloppu on tällä kertaa vapaa, hih!

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs oli muuten herkullisen näköinen piirakka! Nam :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Hyvää se olikin! :)

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi vahingossa ja lueskelin postauksia vaikka miten paljon taaksepäin. Voi olla että jään lukijaksi :) vaikuttaa mun tyyliselle blogille!
  - Heidi-

  VastaaPoista
 4. Heidi: Kiva kun tykkäsit ja tervetuloa lukijaksi vaan! :)

  VastaaPoista
 5. Hei, sori utelu, mutta mitkä sun kokemukset on siitä jutta gustafabergin dieetistä? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: No mä en sitä ihan kirjaimellisesti todellakaan ole noudattanut mutta siis ei siinä mitää vikaa ole! Pitää vaan syödä tosi monesti päivässä ja mä en sitä ehdi tehdä. :D Mutta ne ruuat mitä saa syödä on oikein hyviä!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -