Ajatuksia

Tuntuipä äsken hyvältä vetää ihan kunnon jalkatreeni salilla. Voisin jopa sanoa, että paras treeni pitkään aikaan! Treenin jälkeen minulla on tapana käydä aina istumassa 40 minuuttia infrapunasaunassa ja se on musta ihan mahtavaa jopa ehkä päivän kohokohta aina.

Minulle tämä saunahetki on nautinnollista juuri sen vuoksi, että nollaan kaikki ajatukset ja rauhoitun. Kerran saunassa istui kanssani nuori nainen joka päätti sitten, että on ihan asiallista avautua siitä miten hän deittailee ja seurustelee aina vain rikkaiden miesten kanssa ja joutuu sitten vain kestämään sen, että he ovat ihan sieluttomia ja tylsiä. Mä sitten istuin vain hiljaa siinä, kuuntelin ja sanoin "mm". No neljäkymmentä minuuttia kun meni niin hän oli myös päässyt avautumisessaan siihen pisteeseen, että kertoi, että miehet ovat myös aina naimisissa olevia. Great. Kun lähdin sinä iltana salilta kotiin päätin, että tämä oli hirvein saunakokemus ikinä ja välttelen tätä naista viimeiseen asti. Ja näin olen myös tehnyt, aina jos hän on saunassa menen vain suihkuun ja äkkiä kotiin.

Tähän päivään asti luulin, että hän olisi kamalin asia mikä voisi pilata rauhallisen saunahetkeni. Ei edes se kerta kun miesvartija tuli sisään saunaan kun olin alasti ole ollut pahempaa. Olin väärässä. Äsken salin saunassa oli kaksi erittäin ylipainoista nuorta naista jotka olivat ilmeisesti hyvinki uskovaisia ja todella teatraalisia. Saunassa käytiin sitten kovaan ääneen läpi eri kirkkojen messujen ohjelma, puutteet ja sisustus. Oh Lord. Ylipaino tässä ei muuten olisi mitenkään olennainen tieto mutta siitä heillä tuli myös keskusteltua, että miten kesä on huono juttu, koska ruokahalua ei ole ja ainoa mikä maistuu on salaatit. Luulisi, että tämä olisi heidän terveydelleen juuri hyvä asia. No nyt tiedän taas kaksi ihmistä lisää ketä välttelen salilla.

Eilisen asu

Nyt makaan sohvalla loppuillan väsyneenä treenistä ja huomenna sitten luvassa käsipäivä! Täältä tullaan kesäkunto. :)

4 kommenttia:

 1. Apua ! Tollaset ihmiset on niin ärsyttäviä joita täytyy jatkossa välttää, ja viel kun ne ei ite ymmärrä miten ärsyttäviä on:D Saanko kysyä että minkä ihmeen takia tämä vartija tuli saunaan???:DD

  VastaaPoista
 2. Freja: Jep, yleensä ne vielä pitää itseään todella paljon paremmassa valossa kuin muita ihmisiä. :D

  No sali oli sulkemassa ja tämä päätti sitten, että on täysin asiallista mennä varoittamatta naisten pukkariin ja sieltä suihkuun ja vielä saunaan asti. :D Itse olin niin väsynyt treenin jälkeen, että olin vaan et aha enkä tajunnut, että tuntematon mies seisoi siinä ainakin yli minuutin mikä tällä mittakaavalla on aika pitkä aika. Ja katsoi siis kokoajan suoraan minuun. Reklamaatiohan siitä myöhemmin sitten lähti siitä vartijasta!

  VastaaPoista
 3. Näitähän riittää. Joka työpaikalla esim. on aina joku välteltävä. Pervo setä joka heittelee pikkutuhmaa huulta (kiusallista), intiimiasioista kertova/uteleva työkaveri (noloa), ainainen negatiivinen valittaja hapannaama (masentavaa)... Myös joitakin naapureita haluaa välttää kaikin tavoin. Esim. sairaalloisen utelias yksinäinen mummo, joka kyttää, utelee, selvittää, kyselee, juoruaa jne.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Jep, meidän yläkerrassa asuu mummo joka avaa ovensa ja kyttää joka kerta kun kaverini joka asuu kolmannessa kerroksessa kävelee siitä ohi. :D Näitä riittää!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -