My day as a ballerina

Tänään kävin päivällä hoitamassa vähän asioita keskustassa ja samalla piipahdin kauppatorilla ostamassa "vähän" mansikoita. Me syödään aika paljon välipaloina maustamatonta rahkaa ja marjoja joten ajattelin ostaa reippaasti mansikoita ja pakastaa ne niin on sitten pakkanen täynnä kotimaisia marjoja. Kävin myös kaverin kanssa ostamassa toiselle kaverillemme häälahjaa ja illalla suuntasin vanhempieni kanssa syömään vähän Thaimaalaista ruokaa.

Päälle puin pitkästä aikaa H&M:ltä vuosia sitten hankkimani tyllihameen. Yleensä tuo on tuntunut jotenkin liian juhlavalta arkeen ja siten vaikealta mutta tänään huomasin, että sehän on tosi helppo yhdistää: Rento toppi, balleriinat ja isot aurinkolasit vain päähän ja volá! Äidiltä lainassa oleva Lily vain  kruunasi koko homman. ;)
Hame, aurinkolasit ja kengät H&M // Toppi Michael Kors // Laukku Mulberry

Aurinkolasit ovat myös melko uudet. Olin joku aika sitten H&M:llä ja ihastuin lähes kaikkiin heidän aurinkolaseihin ja koska ne olivat varsin edullisia päätin hamstrata kolmet erillaiset. ;) Mä rakastan aurinkolaseja ja mulla on valehtelematta kertyny niitä varmaan yli 10 kappaletta. Nyt on sitten taas aurinkolaseja hetkeksi joten toivotaan, että aurinkoiset päivät jatkuvat pitkään! :)

Mitäs te tykkäätte asusta? Entä onko muita jotka ilmoittautuu aurinkolasihamstraajiksi?

2 kommenttia:

  1. Ihana asu! Tuo hame on tosi kaunis ja tyttömäinen mutta toppi tuo kivaa kontrastia:)

    VastaaPoista
  2. Zandra: Kiitos! Juuri näin mäki ajattelin. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -