Uudet kengät

Oletteko huomanneet, että blogeissa ostosten esittelyt ovat vähentyneet? En usko, että ihmisten kulutus on vähentynyt yhtään vaan, että useimmat blogit seuraavat yleisiä trendejä. Sillon kun aloitin bloggaamisen vuonna 2008 joulukuussa (huh kohta 5 vuotta sitten!!) oli sisältö hyvinkin pitkälti niiden ostosten esittelyä. Yhdessä vaiheessa trendi oli kirppareilla käyminen ja löytöjen esitteleminen. Myöhemmin trendi oli selvästi, että esiteltiin vain niitä kalliita ostoksia (laukkuja, kenkiä, huiveja...). Nykyään tuntuu, että monissa blogeissa ei esitellä ostoksia lainkaan. Jotku blogit ovat ottaneet enemmänkin jokapäiväinen elämä -suunnan ja jotku painottavat asukuviin niinku oma blogini on viimeaikoina selvästi tehnyt eikä niitä arkikuvia (kuvia ruuasta yms) olekaan niin kuin ennenvanhaa.

Minä ajattelin kuitenkin esitellä uudet kenkäni jotka hankin tänään. Nämä eivät ole mitkään kalliit kengät vaan ihan H&M:ltä kotoisin olevat tekonahkanilkkurit! Minusta on kiva/ollut kiva lukea blogeista nimenomaan edullisista vaate- tai asustelöydöistä joten ajattelin, että voisin tuoda takaisin niitä ostosesittelyjä enemmän tänne blogiinkin!

H&M 29,95€

Mitä te luette blogeissa mieluiten? Onko jokin aihe ylitse muiden vai onko monipuolisuus se juttu?

13 kommenttia:

 1. IHANAT KENGÄT!! Vois melkeen luulla joikski Acnen bootseiks, tosi laadukkaan näköset :)

  VastaaPoista
 2. Sara: Niimpä, kolmenkympin kengiksi ne on myös yllättävän hyvät jalassa! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat <3 Nyt tuli kauhea houkutus klikkailla noi nettikaupasta ostoskoriin...

  http://perfectvisionbypilvi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Pilvi: Sehän näissä ostospostauksissa on, että tekee mieli heti itellä ostaa. :D Haha. Mutta suosittelen kyllä klikkaamaan. ;)

  VastaaPoista
 5. Olen tykännyt tosi paljon sun blogista ja seurannut sitä jo useamman vuoden. Lisäksi seuraan paria muuta blogia, jotka taas on ihan erilaisia.

  En oikein osaa määritellä kovin tarkkaan mikä saa minut seuraamaan juuri näitä blogeja, kaikkiin olen jotenkin sattumalta törmännyt nettiä selaillessa. Ehkä yhdistävä tekijä on se, että blogin pitäjät ovat fiksuja ja mukavia ihmisiä. En tunne ketään henkilökohtaisesti, mutta kyllä se mielestäni välittyy kirjoitusten kautta.

  Tykkään kyllä ainakin siitä, että on monipuolisesti erilaisia juttuja elämästä, hankinnoista, iloista ja suruista. En varmaan jaksaisi seurata sellaista blogia, joka keskittyy vain ostosten esittelyyn, vaikka niitäkin on mukava katsoa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Ihana kuulla, että välittyy täältä mukava ihminen! :) Fiksusta en sitten tiedä. ;) Niin pelkkä ostosten esittely on kyllä tylsää, I agree!

  VastaaPoista
 7. Olisi myös kiva jos olisi jotain ruokajuttuja joskus, etenkin kun poikaystäväsi on kokki. Joskus jos hän on taikonut teille jonkun ihanan aterian, niin olisi kiva saada inspiraatiota omaankin kokkailuun. Vähän tylsäksi välillä menee omat jauhelihasoosit ja makkarakeitot.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Harvoin mekään tehdään mitään ihmeellistä ruokaa mutta voin yrittää muistaa joskus laittaa jotain jos jotain erillaista laitetaan. ;)

  VastaaPoista
 9. Voi vitsi, onpa hyvännäköset! :)

  VastaaPoista
 10. Hienot bootsit! Mun mielestä ostospostaukset on kivoja, niitä jatkossakin siis :) Oikeastaan asukuvat, ostokset, sisustusjutut/kämppäpostaukset ja yleiset kuulumiset kiinnostaa blogeissa eniten. Tyylisi on muuten mukavan klassinen muttei kuitenkaan tippaakaan tylsä (esim. punaista nahkatakkia ei näy ihan jokaisessa blogissa)

  VastaaPoista
 11. Suvi ii: Yllättävän ihanat kyllä H&M:n kengiksi. ;)

  Anonyymi: Kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista
 12. Apua kuinka hyvännäköset ja HALVAT kengät :D Pakko käydä Hennesillä tänää haha :D

  VastaaPoista
 13. Oona: Jep, mäkään en meinannut uskoa hintalappua kun nuo löysin. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -