Inspiration Blog Awards

Lauantai-iltana lähdin pikavauhtia kotiin töistä jotta ehtisin vaihtaa vaatteet ja lisätä vähän huulipunaa huuliin ja sitten olinkin valmis lähtemään kohti Klaus K Livingroomia juhlimaan Indiedaysin Inspiration Blog Awardseja. 


Mä treffasin Joonaksen kanssa Mikaelan ja hänen avecinsa juuri ennen juhlia ja siirryttiin siitä sitten Klaus K:n upeisiin tiloihin. Ruokaa ja juotavaa oli vaikka millä mitalla! Oma lempparini menulta oli taleggiojuustoa, hunajapaahdettuja pähkinöitä ja viikunahilloa crostiinilla. Ei mitään järkeä miten hyvää!

Koko illan paras juttu oli kuitenkin tavata bloggaajia, niin vanhempia tuttuja kun ihan uusiakin!
Ihana Oona!
Oma asuni illan aikana oli kultainen hame Cubukselta, pitsipaita Bikbokista, Christian Louboutinin kengät ja Michael Korsin laukku.

Illan aikana tuli kyllä nähtyä todella hienoja asuja niin kuin jo etukäteen arvasinkin. Oli ihana huomata miten kaikki olivat satsanneet.

Mulla oli puolenyön aikoihin jalat jo niin kipeät noista kengistä, että melkein itketti. Lähdin kotiin vaihtamaan kenkiä ja sporasta ulos mennessä otin kengät pois ja poikaystäväni kantoi reppuskissa kotiovelle asti. :D Kengät vaihtoon ja sitten lähdettiin takaisin vielä jatkamaan vähän ihanien tyttöjen kanssa! :)

Yksi illan kohokohdista oli myös kun tapasin yhden lempibloggaajistani, Angelica Blickin. Juteltuani hänen kanssaan huomasin miten äärettömän ystävällinen ja ihana tyttö hän olikaan. :)

Kiitos myös teille muille ihanille tytöille jotka teitte mun illasta niin kivan! :)

6 kommenttia:

 1. Det var trevligt att träffas :)

  VastaaPoista
 2. Maksoit monta sataa kengistä joilla ei voi olla koko iltaa?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Näin tein, toisaalta minulla on tuo kaikissa koroissa. :/ Nilkkani menevät vinoon ja sen vuoksi ne myös kipeytyy koroissa ihan sairaan nopeesti! Varsinkin jos korko on noin kapea niin kuin noissa löbäreissä!

  VastaaPoista
 4. Oli kiva nähdä vaikkei kovin ehdittykkään jutella! Kiva ilta oli kyllä :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -