Tupeeraus purkissa

Mä en oo ollu ikinä mikään ahkera tupeeraaja, vaikka aina ihailen kaikkien muiden hiuksia sillon kun ne on niin tuuheat. Yksi syy siihen, että en tupeeraa on se, että en osaa. Olen siinä tosi huono. Toinen ja oikeastaan se pääsyy on kuitenkin se, että pelkään mihin kuntoon hiukseni menisivät jos tupeeraisin niitä jatkuvasti.

Kun työkaverini hehkutti mulle Redkenin Quick tease 15 -tupeeraussuihketta kuuntelin kiinnostuneena.  Siinä vaiheessa kun kaverini sanoi, että "tällä saat oikeesti sellaset Beyonce-kiharat" olin silleen, että mä en edes tiedä mitkä on Beyonce-kiharat mutta mun on pakko saada sellaiset! Samana päivänä marssin siis Stockmannin kampaamopuolelle ja ostin tämän. Hintaa tällä on 29,90€.

Tätä voi siis käyttää tyveen antamaan nostettta ja pitoa mutta myös hiuskiinteen tavoin pituuksiin ja just niihin kihariin tää on täydellinen! Eilen kun laitoin hiukset ranskanletille suihkutin tätä ensin muutamaan kohtaan tyveä ja antoi just ihanasti nostetta eikä hiukset ollu yhtään lättänät. Oon käyttäny aikasemmin Osiksen sitä punaisessa paketissa olevaa hiuspuuteria, mutta en oikein pidä siitä miten limaiseksi se jättää hiukset. Tämä Redkenin suihke taas jättää hiukset vähän koviksi, vähän samantuntuisiksi kun hiuslakan jälkeen.
Olen kuullut niin monelta ihmiseltä kehuja Redkenistä tuotemerkkinä ja tää on itseasiassa mun ensimmäinen tuote merkiltä. Ymmärrän nyt täysin hehkutuksen ja jos shampoot/hoitoaineet on puoliksikaan yhtä hyviä kun tämä suihke niin ovat varmasti ihan loistavia.
Purkissa sanotaan tuotteesta näin:

"Quick Tease 15 tupeeraus- ja viimeistelysuihke antaa uskomatonta nostetta ja pitoa hiusten tyveen tai toimii hiuskiinteen tavoin lukiten muotoilun paikoilleen. Kuin tupeeraus purkissa! Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin läheltä hiusten tyveen antaaksesi uskomatonta pitoa ja ilmavuutta tai 20-30cm etäisyydeltä lukitaksesi muotoilun mattamaisella viimeistelyllä."

Jos ootte tykkänny Osiksen Dust it -hiuspuuterista niin ostakaa tätä, tykkäätte tästä takuulla vielä enemmän! :)

7 kommenttia:

 1. Kiva vinkki, kaipaan juuri tuollaista varsinkin kun hiukset on nyt vähän pidemmät ja meinaavat vetää linttaan päälaelta. Testaan ehdottomasti.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Pidemmillä hiuksilla on tapana muuttua aika raskaiksi joten tää on ehdottomasti hyvä tuote helpottamaan sitä! :)

  VastaaPoista
 3. Käytän vähän samanlaista tuotetta, joka toimii kans hyvin. Loreal TXT joka taisi olla 6-8€.

  http://www.loreal-paris.co.uk/styling/studio-line/txt/supersizing-spray.aspx

  VastaaPoista
 4. Hei kiitti vinkistä! :) Käytän juurikin sitä Osiksen tukkapuuteria aina välillä ja siitä tulee aika ällön tuntuset hiukset...

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Pitääpä joskus kokeilla tuotakin, kiitti vinkistä! :)

  Oona: Äkkiä kauppaan ostamaan tota! ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Mun täytyy ehdottomasti pitää tuo mielessä!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -