Bobbi Brown kulmakynä

Olen jo vuosia levittänyt kulmiini mattaa luomiväriä joka on mielestäni toiminut hyvin. Viime aikoina olen kuitenkin halunnut kokeilla taas jotain uutta. Ihan vain jos löytyisi jotain parempaa. Minusta on välillä kiva mennä meikkiosastolle kiertelemään, vaikka en mitään juuri silloin tarvitsisikaan, mennä vain katselemaan mitä kaikkea kivaa on olemassa. Nytkin tämän kulmakynätarpeen keksin vasta silloin kun pyörin Stockmannin Bobbi Brown osastolla ja halusin testata jotain paljon hehkutetun merkin tuotteista.


Myyjä ehdotti minulle sävyä Mahogany ja ostin sen siitä sitten mutta kotona kokeiltuani aloin miettimään onko sävy minulle sittenkin vähän liian tumma. Nyt kun hiukseni ovat täysin luonnollista hiusväriäni, eli mustanruskeaa niin ymmärrän, että myyjä suositteli tuota tumminta sävyä mutta tykkään siitä, että kulmani ovat hiukan vaaleammat eivätkä niin "dramaattiset" ja siksi kävin seuraavana päivänä ostamassa saman kynän sävyssä Blonde. Tuo vaaleampi sävy on minusta ihan täydellinen eikä yhtään liian vaalea ja siksi naurattaakin, että sävy on tarkoitettu vaaleahiuksisille. Mutta kuten sanottu, minä pidän siitä!


Koostumukseltaan tämä tuote on ihanan pehmeä ja liukuukin iholla ihanan vaivattomasti vaikka olisi kallellaan (niin kuin tätä tuotetta on tarkoitus käyttää). Tulos on puuterimainen, pitkäkestoinen ja älyttömän luonnollinen.


Kulmakynän mukana samassa paketissa tulee myös terotin joka on tosi hyvä.

Kaiken kaikkiaan tämä kulmakynä on paras mitä olen ikinä kokeillut. MACin kulmakynä oli myös hyvä mutta se loppui turhan nopeasti (toisaalta se oli ihan erilainen jonka pää katkesi jatkuvasti) joten toivotaan, että tämä kestää pidempään. Annan 5/5 tähteä ja suosittelen lämpimästi muillekin tätä Bobbi Brownin kulmakynää!

3 kommenttia:

  1. Minkä verran tuo kynä maksoi?

    VastaaPoista
  2. Tiia: Oho se unohtuikin kirjottaa tohon, 22€. :)

    VastaaPoista
  3. Itsekin yleensä laitan kulmat ihan luomivärillä, mutta rinnalle kaipaisin myös kynää. Täytyy tätä testata seuraavaksi, vaikuttaa kyllä hyvältä! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -