Sunnuntain asu

Viikonloppu vierähti ohitse taas ihan ennätysvauhtia. Vapaat viikonloput on kyllä niin rentoja. En voi uskoa, että kesään asti saan harjoittelun kautta nauttia vapaista viikonlopuista ja arki-illoista. Vielä huomenna ja keskiviikkona teen iltatöitä mutta sitten koittaa pelkät toimistoajat! Huomenna on myös ensimmäinen päivä harjoittelua ja odotan sitä aika innoissani. :)

Tänään uskalsin laittaa päälleni nahkatakin ja hameen, vaikka ilmat ovat kylmenneet vähän taas ja lunta on taas maassa. Liikuttiin autolla joten onneksi ulkona ei tarvinnut tänään paljon olla. :) Käytiin tänään mm. ostamassa mulle uusi puhelin. Vanha iPhoneni oli vähän vaarallinen jo sillä siitä irtosi lasinsiruja ja se ylikuumeni aina puhelimessa puhuessa joten oli todellakin aika päivittää uuteen malliin.

Tekonahkatakki Seppälä // Hame H&M // Paita Mango // Huivi Alexander McQueen // Laukku Mulberry // Kello Michael Kors // Kengät Dinsko

Mulberryn Lily on nyt alkuvuoden ollut minulla taas äidiltäni lainassa ja se on melkein päivittäin kulkenut mukanani. Hassua miten minä miellän tuon laukun täydelliseksi talvilaukuksi kun taas äitini haluaa käyttää vain laukkuaan vain kesäisin, koska hänen mielestään valkoinen on ainoastaan kesäväri. Minusta se on täydellinen jääkuningatarlaukku. :D No taitaa olla minun onneni, että äitini on sitä mieltä mitä on niin minä saan kantaa tätä upeutta näin talvisin. ;)

Nuo kengät on ollu mulla kaapissa jo useamman vuoden ja tämän viikonlopun aikana olen löytänyt ne uudelleen. Voisin melkein sanoa, että ne ovat lempikenkäni tällä hetkellä. Vaikka korkoa on kuitenkin jonkin verran niin näillä sen koron unohtaa täysin. Kengistä puheen ollen, ensi viikolla on tulossa postausta Louboutineista, sillä käytin kenkiäni suutarilla vihdoin viime viikolla!

Nyt laitan uuden lempparisarjani Life unexpectedin pyörimään netflixistä ja alan viettämään rentoa sunnuntai-iltaa. Toivottavasti kaikilla teilläkin on ollut ihana viikonloppu! :)

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Mä tykkään kovasti tuon mallisista hameista. Ja tuo laukku! <3<3

  VastaaPoista
 2. Milla: Kiitos. :) Mä kans, meinasin jo palauttaa tän ku se leventää aika paljon mua mutta onneksi pidinkin, koska tää on kaikesta huolimatta musta tosi kiva haha. :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana asu! Olipa kivaa kun löysin tän sun blogin :)

  VastaaPoista
 4. Bellanna: Kiitos! :) Tervetuloa lukemaan vaan. :)

  VastaaPoista
 5. Äitisi on sitä mieltä, että vaalea Millya voi käyttää aina paitsi kun se on tyttären kotona

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -