Be your own inspiration

Mulla on meneillään kunnon masiskausi pukeutumisen suhteen. Aamuisin töihin lähtiessä valikoituu päälle usein jotain helppoa ja mukavaa. Viime viikolla korkkareitakaan ei näkynyt jalassa, koska työpaikan hissi ei ole ollut käytössä ja en tykkää kävellä korkkareilla kuuden kerroksen portaita. :D Minusta on tullut äärimmäisen mukavuudenhaluinen.

Blogin kirjoittamisen yksi parhaita puoli on se, että aina voi mennä takaisin päin elämässään ja lueskella mitä on missäkin vaiheessa tapahtunut, miltä on näyttänyt ja miten on pukeutunut. Enkä nyt tarkoita mitään vanhoissa muistoissa vellomista vaan ihan puhtaasti sitä, että saan itse inspiraatiota myös omista vanhoista tyyleistäni. Itse hain nyt inspiraatiota pukeutumiseen vuodelta 2011! Olin silloin 19-20-vuotias. :)


2011 vuoden lempparijutut oli nuo punertavat hiukset, bleiserit huivin kanssa ja farkkutakki! Vuittonin laukutkin näyttää näissä kuvissa sen verran kivalta, että niille tulee varmasti tänä keväänä enemmän käyttöä kuin viime vuosina. Nyt saisi kunnon kevät vaan alkaa, että voisi laittaa loputkin villakangastakit varastoon ja iskeä baltsut jalkaan. :)

2 kommenttia:

  1. Heii, mulla on toi sama Marc by Marc Jacobsin laukku ku tuossa viidennessä kuvassa, mut vaan hopeisilla yksityiskohdilla! Mä en oo törmännyt siihen kertaakaan aiemmin. Ostin omani Harrodsin alesta pari vuotta takaperin. Nyt se on tosin ollut käytöstä poissa, koska sen sisävuori on irronnut sieltä yläreunan saumoista. :( Pitäs viedä se suutariin korjattavaks!

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  2. Milla: Sama laukku näkyy tossa bannerissa myös! :) Mun laukku on ostettu neljä vuotta sitten Beamistä täältä Helsingistä. Samaa laukkua sai silloin myös Stockalta. :) Mullaki on se sisävuori alkanu irtoo. :(

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -