Hotellisuositus Barcelonassa!

Tarkoituksenani oli kirjoittaa tästä aiheesta jo aikoja sitten mutta se vain jotenkin jäi. Toisaalta taas aihe on jatkuvasti ajankohtainen ja varsinkin keväisin ihmiset suunnittelevat pientä irtiottoa aurinkoon ja varaslähtöä rusketukseen! ;)

Me oltiin Barcelonassa viime kesänä ja valittiin hotelli Hotels.com -sivuston kautta. Mun mielestä tuon sivun kautta on todella helppoa etsiä hotelli ja heidän uutiskirjeiden kautta tipahtelee sähköpostiin jatkuvasti hyviä alennuksia. Etsiessämme hotellia matkallemme ei menty siihen edullisempaan hotelliin vaan kriteereinä hinnan sijasta oli uima-allas, lähellä shoppailukatuja sekä tasokas hotelli. Juuri sellainen me löydettiin ja vielä ihan hyvään hintaan! Niin joo melkein tärkein unohtui, ilmastointi oli todella tärkeä kriteeri elokuisessa Barcelonassa.

Kuvat: Hotels.com

Nh Podium sijaitsee osoitteessa Bailen 4-6 Barcelona, 08010. Me tykättiin niin paljon tästä hotellista! Siistit modernit huoneet, ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökunta, kattoterassi jossa oli uima-allas ja kattoterassin jälkeen paras juttu: ihan mahtava aamupalabuffet! Aamupala ei tosin kuulunut huoneen hintaan joten me ei ihan joka aamu sitä hotellilla syöty mutta se oli kyllä yksi parhaista aamupaloista jonka olen ikinä elämässäni syönyt! Tässä vaiheessa kannattaa muistaa, että jos aamupalan haluaa syödä niin se kannattaa varata etukäteen sillä jos sen maksaa samana aamuna kun sen syö niin se on kalliimpi.


Aamupalan lisäksi hotellissa oli ihan mielettömän hyvä Room service! Tilattiin illalla huoneeseen kerran, tai no Joonas taisi tilata itselleen parikin kertaa, ja Altaan reunalle lounasta kerran. Mä rakastan Room serviceä varmaan sen vuoksi, että mun vanhemmat ei ikinä pienenä antanu mun ja mun veljen tilata niistä, koska ne oli muka niin kalliita. Näin mäki oon luullu tähän ikään saakka mutta ainakaan tuolla se ei ollut mitenkään mun mielestä kallista. Varmasti riippuu ihan hotellista mutta tuolla lounasannos maksoi esimerkiksi 15€ ja siihen sai valita jälkkärinki. :)


Tuo kattoterassi oli ihan mahtava, vaikka uima-allas olikin aika pieni. Tuolla viihdyttiin oikeastaan joka ikinen aamu ennen kun lähdettiin kiertämään kaupunkia. Lapsiperheitä oli jonkun verran mutta ei mitenkään häiritsevästi. Paitsi yksi poika heitti mua jollain lelulla päähän mutta muuten ok. :D Suomeakaan ei kuultu hotellilla kun vasta vikana päivänä.

Ilmastoinnista pitää vielä mainita sen verran, että se oli niin mahtava, että pyydettiin jossain vaiheessa respasta paksuja peittoja. :D Tykkään nukkua viileässä ilmassa mutta sitten pitää olla paksu peitto! Asteita pystyi siis itse säätämään huoneessa joten siitä tosi iso plussa!

Minulle tärkein shoppailukatu oli Passeig de Gracia ja sinne oli matkaa noin kilometri joka siis käveltiin päivittäin helposti! Lisäksi vieressä oli parikin metropysäkkiä joilta pääsi kätevästi esimerkiksi satamaan!

Nyt jos esimerkiksi toukokuun loppuun haluaisi reissuun niin hintaa tolla hotellilla on reilu 100€/yö ja todellakin sen arvoinen. :)

Tulipas itsellekin matkakuume!

6 kommenttia:

 1. Millainen sää + lämpötila Barcelonassa oli elokuun aikoihin? Barcelona on yksi listani houkuttavista matkakohteista, ja olisikin kiva tietää oliko elokuu sopiva aika käydä siellä? :)

  VastaaPoista
 2. Essi: Todella kuuma! Aurinkoista ja +30 vähintään. Monet varottelivat, että liian kuuma ajankohta mennä Barcelonaan mutta me viihdyttiin siellä kuumuudesta huolimatta! Rusketustakin tuli oikein kivasti. ;)

  VastaaPoista
 3. Mitä kauppoja tuolla passeig de garcialla oli? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Voi vaikka mitä! Lähinnä luksusliikkeitä muistaakseni. :) Lähinnä siis semmoinen katu missä on kiva katsoa eikä niinkään ostella. ;)

  VastaaPoista
 5. Terveiset Barcelonasta! :) Täällä siis ollaan oltu viikko ja voin suositella hotellia RoomMate Pau. Täydellinen keskeinen sijainti, kivat huoneet, hyvä aamupala. :) Nyt kun vielä sais nuo shoppailut mahtumaan matkalaukkuun, niin matka olis aika täydellinen. :) Terv. Jutta

  VastaaPoista
 6. Jutta: Voi ei kuulostaa ihanalta! :D Nauti!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -