Täydellinen sohvapöytä

Keskiviikkona mulla kävi ehkä maailman parhain tuuri. Ollaan jo pidempään suunniteltu ostavamme HAYn tarjotinpöytä sohvapöydäksi mutta lykätty ostoa aina, koska se ei ole ollut niin sanottu pakollinen ostos kun Ikean viiden euron naarmuinen pöytä on kuitenkin palvellut hyvin. Nyt kun huomasin, että pöytä on tarjouksessa Hulluilla päivillä niin päätettiin, että todellakin hankitaan se! Aamulla en jaksanut herätä niin aikaisin, että olisin mennyt pöydän tavaratalosta hakemaan mutta heräsin kuitenkin muutaman minuutin ennen kahdeksaa, että ehdin heti verkkokauppaan. Kahdeksalta klikkasin tuotteen koriin ja kolme minuuttia yli kun täytin pankkitietojani niin tuote olikin jo loppuunmyyty. Höh. Ajattelin, että harmi homma nyt jää pöytä saamatta ja suunnittelin pöydän ostoa myöhemmin.

Puolenpäivän aikoihin olin menossa ystäväni kanssa lounaalle ja ajattelin ennen sitä ihan vain pyörähtää nopeasti Stockan sisustusosaston läpi jos niitä pöytiä jostain ihmeellisestä syystä sattuis vielä olemaankin. En meinannut uskoa silmiäni kun näin ison kasan niitä laatikoita joten ostin tietysti heti yhden. Ihmettelin miten ne ei ollut kaikki jo mennyt ja myyjä kertoikin, että aamulla ne oli kaikki loppuneet heti mutta, että he olivat saaneet juuri lisäkuormaan. JEE! :)


Olin edellisenä päivänä käynyt kyselemässä Stockalta paljon tämä pöytä oikein painaa ja ihmetellyt jaksaisinkohan kantaa sitä kotiin. Vastaus oli, että et jaksa. Tilasin pöydän Qparkissa sijaitsevaan noutopalveluun joka on ilmainen ja sieltä Joonas kävi sitten perjantaina hakemassa pöydän. Perjantaina kun tulin kotiin ja pöytä oli paikoillaan olin yhtä hymyä! Se on täydellinen!


Muuten en oikein Hulluilla päivillä viihtynyt vaan ostin ainoastaan keskiviikkona yhden Filippa K:n perus t-paidan, hammasharjoja, hammastahnaa ja itseruskettavaa. Tollasia perusjuttuja joita tarvitsee aina. :)

Joonas kuitenkin osti meille kotiin uuden tietokoneen, Sony Vaion joka on kauniin valkoinen ja sopii jopa sisustukseen. ;) Aiemmin meillä ei ole ollut kun tämä minun Applen Macbook Pro ja olen tästä naurettavan omistushaluinen. Jos Joonas lainaa minun tietokonettani enkä itse ole ollut vähään aikaan edes koneella eikä minulla ole mitään tarvetta siihen niin ei mene montaa minuuttia, että kinuan konettani takaisin. :D Kai tylsistyn jos toinen on koneella ja minä en, joten nykyään meillä on sitten kaksi konetta.


Teittekö te muut mitään löytöjä Hullareilta? :)

7 kommenttia:

 1. Minä tilasin olohuoneeseen mustavalkoisen raitamaton, ja voi että tykkään! :) Tuo sohvapöytä on kyllä täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Mä tein muutaman suosikkilistan Hullareilta omaan blogiini.

  Tilasin netin kautta Jamie Oliverin laseja ja lasipullon. Sitten yhtäkkiä tuli mieleen, että unohdin kokonaan tilata pullon sinisenä (tilasin vain kirkkaan) ja tietysti nekin oli heti menneet.

  VastaaPoista
 3. Suvi ii: Kuulostaa tosi kivalta! Mäkin oon joskus semmosta miettiny. :)

  imlaking: Pitää käydä kurkkaa! :) No höh, toivottavasti saat vielä edullisesti sen sinisenkin, vaikka ens Hullareilta. ;)

  VastaaPoista
 4. Vitsit, että näyttää hyvältä teidän olkkarissa, hyvä tuuri kävi! Ostin omani täyteen hintaan Spaziosta alkuvuodesta ja vähän kirpaisi kun näin Stokkan kuvaston (pöytä kun on vielä varastossa odottamassa asunnon valmistumista eli aivan hyvin hankinnan olisi voinut tehdä vasta nyt...). Hah, itsellä on kyllä aivan sama oman Macbookin kanssa, millään ei tahtoisi jakaa. :D

  VastaaPoista
 5. Elisa: Jep, sopi jopa paremmin kun olisin ikinä voinut kuvitella! Uskon, että sinunkin harmitus kalliimmasta pöydästä menee sekunnissa pois kun saat pöydän paikoilleen. Sen verran ihana se on. ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla Hayn yöpöytä <3 Niin nätti ja tätä samaa oon miettinyt myös :D Ehkä pian...

  VastaaPoista
 7. Uino: Toi on niin täydellinen, että huhhuh! :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -